Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023

«Επενδυτική αναβάθμιση» για κερδοσκόπους και κίνδυνος εθνικού ακρωτηριασμού! Δημ. Καζάκης

Ο κ.Δημήτρης Καζάκης επικεφαλής του ΕΠΑΜ, μιλά για την οικονομία με αφορμή τις κυβερνητικές θριαμβολογίες για την «επενδυτική βαθμίδα». Υπενθυμίζει ότι παραμονές της χρεοκοπίας μας είχαν κατατάξει στη βαθμίδα Α-3Α και ήρθε το …μνημόνιο.

Ο κ.Καζάκης χαρακτηρίζει ανοησίες όσα «διαφημίζουν» από την κυβέρνηση για την «κατάκτηση» της επενδυτικής βαθμίδας και «οίκους ανοχής» τους επενδυτικούς οίκους που δίνουν και αφαιρούν βαθμίδες από χώρες. Ανησυχεί ότι όλα αυτά θα προκαλέσουν νέα κερδοσκοπική επίθεση στην Ελλάδα.

Μας «διαβάζει» το ακριβώς λένε οι εκθέσεις με βάση τις οποίες «αναβαθμιστήκαμε». ‘Οσα δεν μας έχουν πει δηλαδή…

Ο κ.Καζάκης μιλά για την «πραγματική ζωή» και την πραγματική οικονομία. Αυτή που ζει ο καθημερινός πολίτης.

Πως εξηγεί με όλη αυτή την κατάσταση που επικρατεί το εκλογικό αποτέλεσμα των τελευταίων βουλευτικών εκλογών;

Για τα ελληνοτουρκικά ο κ.Καζάκης λέει ότι «βρισκόμαστε σε φάση εθνικού ακρωτηριασμού και το μοναδικό που τους απασχολεί είναι πως θα μας το σερβίρουν». Ο κ.Καζάκης ανησυχεί για τουρκικό στρατιωτικό χτύπημα στην Κύπρο. Πιστεύει ότι οι συμφωνίες που αφορούν εθνικά μας θέματα έχουν ήδη «κλείσει» από τους Αμερικανούς. Συμφωνίες που είχαν ξεκινήσει από την εποχή των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ και ολοκληρώνει τώρα ο κ.Μητσοτάκης , όπως λέει. 

Ο κ.Καζάκης λέει ότι οι «σύμμαχοι» μας αντιμετώπιζουν ως τον «καρπαζοεισπράκτορα» της περιοχής.

Αναφερόμενος στο θέμα της Μέσης Ανατολής ο κ.Καζάκης δεν κρύβει τις ανησυχίες του για τις επιπτώσεις που θα έχει στη χώρα μας. Υποστηρίζει ότι κάποιος νοσηρός εγκέφαλος θέλει να μας μετατρέψει την Ελλάδα σε πεδίο αντιπαράθεσης.

Η συνέντευξη του κ.Καζάκη έχει μαγνητοσκοπηθεί πριν από τη χερσαία εισβολή του Ισραήλ στη Γάζα.

   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!