Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

🔴 Οι Εμποροι Υγείας που αναγκαζόμαστε να εμπιστευόμαστε και κάτι που αξίζει να δείτε σε λιγότερα από 7 λεπτά:













- Τα εμβόλια της #GlaxonSmithKline το 2009 για τη γνωστή ψεύτικη Πανδημία του H1N1 προκάλεσαν χιλιάδες επιβεβαιωμένα κρούσματα ναρκοληψίας και καταπληξίας, ειδικά σε παιδιά, με συνέπειες μόνιμων σοβαρών προβλημάτων υγείας.

🔴 O Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ) ήδη νωρίτερα από την έναρξη της διεθνούς κομπίνας με τον #H1N1, μια αποδεδειγμένα ανύπαρκτη πανδημία, είχε φροντίσει να πείσει δεκάδες δυτικά και αφρικανικά κράτη πως οφείλουν να χρηματοδοτήσουν τον οργανισμό μέσω συμβολαίων, τα οποία θα ενεργοποιούνταν μόνο στην περίπτωση μιας νεοφανούς Πανδημίας στο επίπεδο της φάσης 6, ως προς τον τότε ορισμό που είχε δώσει ο ΠΟΥ για την υπόθεση πανδημίας. Σε μια τέτοια περίπτωση οι φαρμακευτικές εταιρείες όφειλαν να παράξουν εμβόλια για τη νόσο άμεσα, χρηματοδοτούμενες μάλιστα σε δις δολαρίων.

🔴 Ως εκ θαύματος λοιπόν το 2009 ήρθε η ψευδοπανδημία H1N1 και τα χρήματα (18 δις $) «επενδύθηκαν» στα προβληματικά και παθογενή εμβόλια της GlaxonSmithKline (GSK), όταν παράλληλα -εντελώς τυχαία- η GSK χρηματοδοτούσε παχυλώς τον Π.Ο.Υ, με αντάλλαγμα φυσικά τη συμμετοχή στις αποφάσεις του.

🔴 To 2010 το #BMJ αποκάλυψε πως πολυάριθμα μέλη της επιτροπής του Π.Ο.Υ που συμμετείχε στην απόφαση κήρυξης της πανδημίας του H1N1, είχαν ισχυρούς οικονομικούς δεσμούς με τους παρασκευαστές εμβολίων για την νόσο, όπως η #Tamiflu και GSK.

🔴 Το εξαιρετικά ενδιαφέρον της υπόθεσης ήταν πως η GSK κατά τα αρχικά στάδια κυκλοφορίας 
και χορήγησης του εμβολίου (χειμώνας 2009), γνώριζε πως προκαλεί σοβαρά προβλήματα υγείας, όπως με τα επεισόδια ναρκοληψίας και καταπληξίας ως αποδείχθηκε (1.300 σοβαρά καταγεγραμμένα περιστατικά με μόνιμες ζημιές), όπως επίσης ήξεραν πως προέκυπταν σοβαρές βλάβες για κάθε 12.500 δόσεις του εμβολίου #Pandemrix για τον H1N1, ωστόσο το Stock έπρεπε να αδειάσει.

🔴 Και στο #ΣΗΜΕΡΑ: Την προηγούμενη ημέρα κήρυξης της πανδημίας #Κορωνοϊού, δηλαδή στις 10 Μαρτίου του 2020, η συνεταίρος του ΠΟΥ, COVID-19 Therapeutics Accelator, έλαβε δεσμεύσεις 125 εκ $ από το ίδρυμα Bill & Melinda #Gates και τη #Mastercard. Στις 3/7/20 η GSK και Sanofi συμφώνησαν σε συνεργασία για ένα νέο εμβόλιο με το ποσό των 2,1 δις $ για τον κορωνοϊό. Η #Sanofi θα παρέχει το εμβόλιο, ενώ η GSK... Δόσεις Ανοσοενισχυτικού AS03 από την επιδημία ναρκοληψίας του 2009!

🔴 Θα τους αφήσουμε πάλι ;!
🔴 Εδώ λοιπόν ένα αποκαλυπτικό βίντεο για το εμβόλιο Pandremix της GlaxoSmithKline που παρήγαγε εναντίον της γρίπης των χοίρων το 2009. Τουλάχιστον 1.300 παιδιά σε ολόκληρη την Ευρώπη απέκτησαν νευρολογικά προβλήματα ναρκοληψίας και καταπληξίας εφ' όρου ζωής εξ' αιτίας του συγκεκριμένου εμβολίου. Δείτε πώς εξαναγκάστηκαν από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας δεκάδες χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, να αγοράσουν αυτό το εμβόλιο. Δείτε επίσης, το πώς η GlaxoSmithKline σχεδιάζει να συμπεριλάβει το συστατικό που προκάλεσε νευρολογικές βλάβες στα παιδιά στα νέα εμβόλια εναντίον του νέου κορωνοϊού. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!