Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Τρίτη 9 Απριλίου 2024

«Ζούμε τη χειρότερη περίοδο αυθυπαρξίας του Ελληνισμού»-Δημ.Καζάκης ΕΠΑΜ

Τι είδε, άκουσε, έζησε και τι συμπεράσματα έβγαλε από το ταξίδι του στη Ρωσία, καταθέτει στο militaire channel ο επικεφαλής του ΕΠΑΜ, Δημήτρης Καζάκης. Ο κ.Καζάκης ήταν παρατηρητής της πρόσφατης εκλογικής διαδικασίας και είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει το κλίμα που επικρατεί στη ρωσική κοινωνία.

«Ο Ρώσος πολίτης ψήφισε για την ασφάλεια του και το αποτέλεσμα έδειξε ότι νιώθει ασφαλής με τον Πούτιν», λέει ο κ.Καζάκης, που δηλώνει εντυπωσιασμένος από τη συμμετοχή αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η εκλογική διαδικασία.
Τι εκτιμά για τις δικές μας κάλπες, τις ευρωεκλογές που έρχονται; Ανησυχεί για το ενδεχόμενο τεράστιου ποσοστού αποχής, γιατί όπως λέει «ο κόσμος έχει αηδιάσει, απ΄ όσα ζει».
«Δεν μπορεί να περνάνε στη Βουλή εγκλήματα κατά των πολιτών και η αντιπολίτευση απλά να καταψηφίζει…Ζούμε τη χειρότερη κρίση αυθυπαρξίας του Ελληνισμού και λέμε ότι έχουμε ομαλή κοινοβουλευτική δημοκρατία», υποστηρίζει ο κ.Καζάκης.
Καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία για «να μην επικρατήσει η πολιτική απάτη».
«Οι κυβερνήσεις Μητσοτάκη, είναι κυβερνήσεις του οργανωμένου κρατικού εγκλήματος», λέει ο κ.Καζάκης προσθέτοντας ότι γίνεται συστηματικός ψυχολογικός πόλεμος κατά των πολιτών για να περάσει η κυβέρνηση εγκληματικές ρυθμίσεις.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!