Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Ε.ΠΑ.Μ. - Ο Δ. Καζάκης στο "Διάλογος Radio" με τον Μ. Νευραδάκη. 15 Απριλίου 2016. (και το σχολιο του παρουσιαστη στο τελος....)







Στην ελλαδα τελικα ο κοσμος τα δεχεται όλα, δεν εξηγειται αλλιως.!!!

Μιλαμε για μια κατασταση που αξιζει επιστημονικη μελετη. Χρονια τωρα ο ελληνικος λαος εχει δεχθει με κατεβασμενα τα χερια και σκυμμενα τα κεφαλια, το 1ο μνημονιο το μεσοπροσθεσμο, το δευτερο μνημονιο, και την προδοσια και τα ψεμματα του Συριζα και των Ανελ. 

Με αποκορυφωμα την ολοκληρωτικη απορριψη του αποτελεσματος του δημοψηφισματος, στις 5/7/2015, και την ψηφιση του 3ου μνημονιου. Αλλα ξεχασα εχουμε διασωθει ξανα ξανα και ξανα. Μας δινουν χρημα οι ευρωπαιοι μας λενε, εχουμε αποφυγει την χρεοκοπια, μας εχουνε πει. Και πανω απολ ειμαστε ακομα ευρωπαιοι. Ακομα μελη της περιφημης ευρωπαικης οικογενειας, και της ευρωζωνης, και φυσικα περαν της διασωσης μας ζουμε κάθε μερα το περιβοητο  «ευρωπαικο ονειρο». Προφανως γιαυτο μας λενε ότι τα μνημονια είναι ευλογια,  και προφανως γιαυτο το λογο οδευουμε ολοταχως προς το μνημονιο Ν4, για ακομα περαιτερω διασωση και ευρωπαικη προοπτικη.μα δεν ταεβαλε η κυβερνηση της φασιστερας με το ΔΝΤ υστερα από τις διαρροες που ειδαν το φως της δημοσιοτητας? Ελα μωρε καλο παιδι ο Τσιπρας, προσπαθει, διαπραγματευται σκληρα, οι αλλοι εφεραν τη χωρα στο σημερινο της χαλι, δεν μπορει να κανει τιποτα, ουτε τα θελει αυτά. 

Ειμαι κατι παραπανω από σιγουρος ότι πολλοι από εσας οι  κατατ’αλλα κουτοπονηροι μη ευκολοπιστοι ελληναραδες του καφενειου και του καναπε, αυτό ακριβως λετε και δικαιολογειτε ολο το ξεπουλημα και ολη την προδοσια της τωρινης κυβερνησης.

 Προσφατα η κυβερνηση της σωτηριας που θα εβγαζε τα καγκελα και τα ΜΑΤ από τους δρομους, και θα εβαζε φρενο στις ιδιωτικοποιησεις, υπεγραψε το οριστικο ξεπουλημα του λιμανιου του Πειραια, για μολις 345 εκ.€ στην κινεζικη κοσκο, ένα ξεπουλημα που χαρακτηριστηκε από τον ΠτΔ ως επενδυση.  
Αν εννοουσε επενδυση στην καταστροφη θα ειχε δικιο, γιατι για τετοια περιπτωση μιλαμε. Ένα από τα μεγαλυτερα λιμανια της ευρωπης του οποιου οι εγκαταστασεις εχουνε αξια πανω από 5δις€!!!!!!! Ξεπουληθηκε για λιγοτερο από 1/8 του ποσου αυτου. Την ιδια στγμη ενας τερματικος σταθμος στη Τουρκια  3 φορες μικροτερος απτον Πειραια,  εξαγοραστηκε από την ιδια την κοσκο για πανω από 800 εκατ €.!!

Είναι τετοιο το μισος σας και ο διχασμος σας που  αντι να διαμαρτυρεστε λετε μπραβο γιατι όπως λετε παιρνουν μεγαλους μισθους οι κρατικοδιατοι του λιμανιου, αντι δηλαδη να απιτειται να περνετε κεισεις καλυτερς αποδοχες, ζητατε να μειωθουν και αυτές των υπολοιπων, χωρις το παραμιρκο ενδιαφερον για τις επιπτωσεις που θα εχουνε όλα αυτά για την οικονομια αλλα και την κοινωνια. Αλλα ξεχασα διασωθηκαμε και μειναμε στη ευρωπη. Μαλλον γιαυτο δεν ειδα κανεναν να διαμαρτυρεται γιαυτο το ωμο ξεπουλημα της δημοσιας περιουσιας. Ένα ξεπουλημα το οποιο ειχε υποσχεθει ο τοτε αριστερος Τσιπρας ότι θα απετρεπε. Αλλα ακτι θα ξερετε σιγουρα, ειστε τοσο κουτοπονηροι, ιδιοφυιες της πολιτικης, αρπαζετε πουλακια στον αερα, δεν σας ξεφευγει τιποτα, και δεν σας ξεγελαει κανενας, γιαυτο δεν σηκωθηκλατε απτον καναπε και την εκπομπη του χουντονικολαου και το φειςμπουκ,  ξερετε τι κανετε, η χωρα είναι σε καλα χερια, παραμενουμε ευρωπη, κιεσεις στον καναπε σας. Γιαυτο λιαν συντομως θα δεχθειτε και το μνημονιο Νο4, θα το καταπιειτε και θα πειτε και ευχαριστω για τη διασωση για άλλη μια φορα.!!!

Τι κιαν αυτά που συζητιουνται στι και καλα σκληρες διαπραγματευσεις της κυβερνησης απαιτουν συμπριλαμβανουν περεταιρω περικοπες,  για να επιτευχθει ο στοχος για τη μειωση του ελλειματος, τι κιαν προβλεπεται η μονιμοποιηση του αλλοτε παρανομου-αντισυνταγματικου ενφια, τι κιαν προβλεπεται μειωση του αφορολογητου αλλα και τψν συνταξεων στα 345-384€ για 15-20 χροννια καταγεγραμμενης εργασιας, τι κιαν προβλεπεται αυξηση της φορολογησης για ηλεκτρικη ενεργεια αλλα και νερο, αλλα και για τους αγροτες και ακτεπεκταση για τα αγροτικα προιοντα, ακομη κιαν προβλεπονται άλλες 27 μεγαλης κλιμακας ιδιωτικοποιησεις όπως ΔΕΗ, το λιμανι της Θεσσ/νικης, το υπολοιπο ποσοστο στο λιμανι του Πειραια, αλλα καιτα 14 μεγαλα περιφερειακα αεροδρομια, αλλα και σε βαθος χρονου  την ΕΥΔΑΠ και την ΕΥΔΑΘ;;  προφανως όλα αυτά επιτρεπονται, είναι ευλογια, γιατι ετσι παραμενουμε ευρωπη παση θυσια. Που εισασταν όταν ο Α.Παγος εβγαλε αποφαση όταν παθεις κατι στην εργασια σου πρεπει να δωσεις αποζημιωση στον εργοδοτη, που ειστε τωρα που καλπαζει το ΝΑΤΟ αλλα ΚΑΙ η Τουρικα στο Αιγαιο; Ή τωρα που η ελληνικη κυβερνηση εχει δωσει τη χαριστικη βολη στην ελληνικη γαλακτοβιομηχανια; Ή πιυ σε λιγο καιρο θα γινει παραγραφη της λιστας Λαγκαρντ;;; τοσα χρονια που ησασταν για να διαμαρτυρηθειτε για το σαπιο συστημα διακαιοσυνης, του σαπιου συστηματος παιδειας και φροντιστηριων, των τεκμηριων αλλα και ολων των αλλων καθημερινων αδικιων; 

Ολοι εσεις οι κουτοπονηροι και ΜΗ ευκολοπιστοι και επαναστατες στη φυση σας, που ησασταν;  Στον καναπε, βλεποντας ενικο και μπρουσκο, στο πολυκαταστημα της ποιλυεθνικης αγοραζοντας ξενα τροφιμα, ή στον βουλευτη για καμμια θεσουλα για το καμαρι σας, α και καμμια βολτουλα στο Συνταγμα με τον κομματικο στρατο για καφε και κουβεντουλα, και μετα πισω στον καναπε σας, όπως και κανατε στις 5/7 στο δημοψιφησμα, αλλα μετα γινατε αφαντοι, από το ξεπουλημα και μετα, και γιαυτο όταν μιλατε για την προ ευρω εποχη μιλατε λες και ζουσατε σε σπηλιες, γιατι όπως ξερουμε ολοι ουτε αμαξια υπηρχαν ουτε τηλ/σεις ουτε τυρι Ολλανδια για τα τοστακια σας. Το γεγονος ότι με τη Δραχμη ξεκινησαν μεγαλα εργα οπως το μετρο, με τη δραχμη υπηρχε Εθνικος αερομεταφορεας, που ταξιδευε σε 5 ηπειρους, και ηταν από τις πιο ασφαλεις εταιρειες παγκοσμιως, ότι με τη δραχμη η χωρα ηταν παγκοσμιο συβολο πολιτισμου  τις δεκαετιες 60-70, με το Σεφερη και τον Ελυτη, να παιρουν το Νομπελ, μαλλον σας ξεφευγει. 

Πραγματικα λυπαμαι για την καταντια σας, και ειδικα για την καταντια της ηλικιακης μου ομαδας, της νεολαιας, που δινετε περισσοτεη προσοχη στα μουσια σας, και σε πιο μπλουζακι με την αμερικανικη-βρεταννικη σημαια θα βαλετε, για να πατε βολτα στο μπαρακι, παρα για το τι γινεται γυρω σας. Αλλα εχετε τη λυση τη μεταναστευση, αλλωστε εισαστε ευρωπαιοι τωρα, όχι ελληνες, κειτσι φευγετε χωρις κουβεντα ριχνοντας μαυρη πετρα πισω σας, και κρατωντας μισος για τη χωρα που λετε ότι σας εδιωξε, και που δεν προκειται να επιστρεψετε ποτε, χωρις όμως να εχετε κανει το παραμικρο για να το αποτρεψετε αυτό. 

Γιαυτο κυριαρχουν πλεον τα γκρικλις και τα αγγλικα στις επικοινωνοιες σας, γιαυτο φοβαστε μη βγειτε από τη Σενγκεν μη τυχον και χασετε την ευκαιρια να μεταναστευσετε σε πολιτισμενες χωρες, όπως η Γερμανια, και μη τυχον και χασουν οι γονεις σας την ευκαιρια να πανε για καφε στο Μιλανο χωρις διαβατηριο, ετσι κιεσεις με κοιτατε με πειριεγεια όταν μαθενετε ότι εμαθα κουτσα-στραβα την Ελληνικη γλωσσα, σχεδον μονος σου, αντι για μια άλλη πιο εμπορικη γλωσσα οπωε λετε εσεις. Ευτυχως αυτή η νεολαια δεν υπηρχε την εποχη του Β’ΠΠ, όχι μονον θα ειχατε παραδωσει τα οπλα, αλλα θα τρεχατε να ζησετε την ευρωπαικη προοπτικη του Γ ραιχ. Καθιστε πλεον στους καναπεδες σας και το φειςμπουκ σας, και απολαυστε την καθημερινη διασωση σας, την ευρωπαικη προοπτικη σας, εντος μιας ΕΕ μη εκλεγμενης, και που παει ολοταχως για την απορριψη αλλου ένα δημοψηφισματος, αυτό της Ολλανδιας προσφατα, καθιστε στους καναπεδες σας και παρακολουθηστε τους σωτηρες που επιλεγει το συστημα για εσας, για να μην πονεσει το κεφαλακι σας απτην πολλη σκεψη, απολαυστε τον οβελια σας σε λιγο καιρο, και τρεξτε στα εξωτερικα για να ζησετε το ευρωπαικο πολιτισμενο σας ονειρο, στις χωρες που συμβαλουν στην κατστροφη της χωρας σας. 

Είναι ντροπη ατομα που μπορουν να γυρισουν πισω από τις χωρες που εχουνε παει, να ζησουνε και να συμβαλουν στην αναπτυξη των χωρων τους, αλλα προφανως εσεις ξερετε καλυτερα, ειστε όχι μονο κουτοπονηροι και μη ευκολοπιστοι, και διασωζεστε καιθημερινα. 
Να τη χαιρεστε λοιπoν αυτή την Ευρωπη σας και τον ευρωπαικο εφιαλτη μας.!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!