Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ¨Η ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ;

ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΑΜΑΡΑ: "ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ¨Η ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ"! ΟΥΣΤ ΡΕ!

Μετά από ενάμισι και πλέον χρόνο πρωθυπουργός, ο Σαμαράς κατάλαβε ότι το δίλημμα των
ευρωεκλογών είναι "μέσα ή έξω από την Ευρωπαϊκή Ένωση"! Ο κόσμος αυτοκτονεί, πεθαίνει στους δρόμους, χάνει την δουλειά του και καταδικάζεται σε ανεργία, οι επιχειρήσεις κλείνουν η μία μετά
την άλλη, οι πολίτες χάνουν τα σπίτια τους αλλά ο Σαμαράς λέι ότι ο κόσμος θα κληθεί να αποφασίσει εάν θέλει να μείνει ή όχι στην ΕΕ! Κατά το "πάση θυσία στο ευρώ" ελαφρώς παραλλαγμένο! Λες και δεν πέρασε ούτε μια μέρα από τότε που το έλεγε!

Ο άνθρωπος είναι γκα-γκά τελείως; Όχι βέβαια.  Είναι και παραμένει έως θανάτου υπόδουλος, υποτελής στην Μέρκελ.

Ο Σαμαράς είπε χαρακτηριστικά: «Οι ψηφοφόροι θα πρέπει να αποφασίσουν κατά πόσο θέλουν ή δε θέλουν την Ευρώπη και ελπίζω ότι θα αποφασίσουν υπέρ της Ευρώπης»!

Εμείς λοιπόν λέμε σε αυτόν τον πολιτικό ολετήρα ότι το μεγάλο διακύβευμα των εκλογών είναι "Μέσα ή έξω από τα Μνημόνια"! Θέλει ο λαός να συνεχίσει να εξαθλιώνεται από τις δολοφονικές πολιτικές της Μέρκελ και των δανειστών ή θέλει να τους στείλει στο διάολο αυτούς και τούς υπηρέτες τους (βλέπε Σαμαρά, Βενιζέλο κ.α.);

Ο λαός λοιπόν, πρωθυπουργέ της υποτέλειας, θα κληθεί ν' αποφασίσει γι' αυτό και όχι για το αν θα παραμείνει ή όχι στην Ευρωπαϊκή Ένωση! Χέστηκε ο εξαθλιωμένος Έλληνας πολίτης για το αν υπάρχει η ΕΕ η όχι. Χάνει το σπίτι του, την δουλειά, χάνει το παιδί του που πάει στο εξωτερικό μετανάστης, χάνει τον φίλο του γιατί αυτοκτόνησε και θα πάει στις εκλογές για ν΄αποφασίσει αν θα παραμείνει στην ΕΕ ή όχι; Μα η ΕΕ με τις πολιτικές της τον έφτασε ως εδώ!

Ε, άει στον αγύριστο, πολιτικοί καταστροφείς!

indobserver

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!