Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Για το κάλεσμα του Α. Μητρόπουλου σε αποχή ή ΚΚΕ (VIDEO).

 

 

 Εν έτει 2013 στην παρουσίαση του βιβλίου "Μονόδρομος η ανατροπή" του Δ. Καζάκη, ο προσκεκλημένος από τις εκδόσεις "το Χωνί" , κ. Α. Μητρόπουλος αποδεικνύει ότι  είναι γνώστης της μετατροπής της χώρας σε δουλοπαροικία χρέους. Γνωρίζει επακριβώς τα λεγόμενα και τα γραφόμενα του Δ. Καζάκη, συμφωνεί με αυτά και αφού κάνει μία εντυπωσιακή τοποθέτηση – ανάλυση,  καταλήγει στην προτροπή  του να διαβαστεί  το βιβλίο από όλο τον Ελληνικό λαό,  για να συνειδητοποιήσουν όλοι οι Έλληνες  την κρισιμότητα της κατάστασης, ... για να μπορέσουν έτσι να  θυμηθούν (οι Έλληνες)  το προχρονικό και διαχρονικό μας χρέος για επανάκτηση της Εθνικής μας κυριαρχίας και της κοινωνικής , ατομικής αξιοπρέπειας. !!!!!

 

Αφού τελικά το πάλεψε μέσα από τις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ και έφτασε τώρα να βρίσκεται εκτός ψηφοδελτίων, μας προτείνει αποχή ή ΚΚΕ.
Λογικά δεν θα ξέρει ότι το Ε.ΠΑ.Μ. εκ της δημιουργίας του και απ' την απαρχή της κρίσης και των παλλαϊκών κινητοποιήσεων,  βασίζει τα 5 προτάγματα  του σταθερά και απαρέγκλιτα στον πατριωτισμό και την δημοκρατική συνείδηση όλων των Ελλήνων ανεξάρτητα απ' την ιδεολογική τοποθέτηση σε δεξιούς και αριστερούς, "κατεβαίνει" αυτόνομα σε όλη την επικράτεια στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου, έχοντας θέσει το θέμα της Εθνικής Ανεξαρτησίας ως το πρώτιστο επίμαχο ζήτημα.
Φυσικά και είναι δικαίωμά του να δηλώνει και να θυμάται ό,τι επιθυμεί ανάλογα με την συγκυρία όπως και να μην ξέρει τα πάντα. 

Προσπαθώντας να αναλύσουμε το σκεπτικό της πρότασής του, καταλαβαίνουμε ότι δικαίωμα στον αγώνα για να σωθεί ο τόπος έχει μόνο η αριστερά. Αφού η "αριστερά" του ΣΥΡΙΖΑ μήδισε να ψηφίσουμε την άλλη αριστερά, το ΚΚΕ.  Πιθανόν για κάποιο άγνωστο λόγο στους "δεξιούς", τους ανένταχτους και τους κεντρώους δεν θα κάνουν κατασχέσεις κινητής και ακίνητης περιουσίας;! 

Τουλάχιστον μια διευκρίνιση. Τι έχει αλλάξει από το 2013 σχετικά με την ανάγκη επανάκτησης της Εθνικής κυριαρχίας; Και κατά πόσο το ΚΚΕ που προτείνεται ως θετική ψήφος για έξοδο από την κρίση, έχει κηρύξει Εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα και εμείς δεν το ξέρουμε;

Επίσης θα θέλαμε και μία χρηστική συμβουλή για κάποια βιβλίο-πρόταση. Αν προλαβαίνουμε μέχρι τις 20 του μήνα, να μελετήσουμε κάποιο πόνημα της κομμουνιστικής θεωρίας ώστε να μην ψηφίσουμε από αντίδραση το ΚΚΕ. 

Κρίνεται σωστό να αρχίσουμε από το Κράτος και Επανάσταση του Βλαδίμηρου;
Ομάδα Τελευταία Έξοδος  

1 σχόλιο:

  1. τι ελεγε καποτε για τον Καζακη, πως λεμε "τα στερνα τιμουν τα πρωτα"? ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!