Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Ποιον θα εμπιστευθουμε σε αυτες τις εκλογες;





Στο  νεο μνημονιο προβλεπεται οτι θα μπαινουν στα σπιτια μας θα κοιτουν τι πολυτιμα εχουμε, και όχι μονον θα τα παιρνουνε. 
Αλλα θα μας βαζουνε και εξτρα φορο, σαν φοροφυγαδες.!! και ΔΕΝ ειναι αστειο.!!!!!!
 
Ερχεται και δευτερος μηχανισμος, ξεχωρα του ταιπεδ, για ξεπουλημα, για να μην πουμε για τον μηχανησμο του ESM, που μας εβαλε η «αριστερη» μας κυβερνηση, και το καμαρωνει κιολας ότι φυγαμε από ΔΝΤ.!!  ΟΛΑ αυτα και αλλα πολλα, ΑΥΤΟΙ τα υπογραψανε.

Ο ιδιος ο Στουρναρας ειπε στη βουλη ότι, εμμεσως πλην σαφως,  οι τραπεζες εχουν κοστισει στον ελληνικο λαο 500δις€!!!! Όταν στη χωρα εχουμε μετα βιας 170δις ΑΕΠ.!!!
Που πηγε αληθεια τοσο χρημα; Και ειδικα οταν λενε ότι είναι ΟΚ οι τραπεζες, συμφωνα με τα stress test.!! Τοσον καιρο, απτον Φλεβαρη, δεν μπορουσαν να  βαλουν ειδικους εκκαθαριστες-εισαγγελεις, για να δουμε που πηγαν?
Που πηγαν τα λεφτα των ταμειων που τα κατακλεψανε, με πρωτη την κυρια Δουρου που πηρε τα λεφτα του δημου, μη ν το ξεχναμε, πριν ακομη να γινει νομος, με Π.Ν.Π. φυσικα...!!!
Ποιος μπορει να ξαναεμπιστευθει και παλι έναν πρωθυπουργο, ο οποιος μονο ψεμματα ελεγε, ακομη και όταν φωναζε υπερ του ΟΧΙ στο δημοψηφισμα, το ναι εννοουσε.
Ακομη και την ωρα που βγηκε, μετα από 4 ολοκληρες ωρες αφοτου κλεισαν οι καλπες, να πει μπραβο σε οσους ψηφισαν όχι. 
Βεββαια αν ηθελε το ΟΧΙ όπως ελεγε, θαβγαινε αμεσως, αλλα αυτό είναι άλλο θεμα.!!
Και το ΙΔΙΟ βραδυ συνεννοηθηκε με τους αλλους πολιτικους αρχηγους να κανουν συναντηση την επομενη  μερα, δηλαδη με ποιους; Με αυτους που φωναζαν στα καναλια να ψηφισουμε ναι.!!! Το αποτελεσμα το ξερουμε ολοι νομιζω.

Ποιος αραγε μπορει να ξαναεμπιστευθει τον υπουργο αμυνης όταν συμφωνησε, κρυφα να πουμε είναι η αληθεια από το κοινοβουλιο, να φερει την συμφωνια SOFA με τους Ισραηλινους, για να βαλουν ρανταρ στη νοτια Κρητη, και όχι μονο, ώστε να παρακολουθουν τις κινησεις στη τελικη για τα πετρελαια στο ταδε οικοπεδο, και διαφορα αλλα, που προφανως και δεν μας ειπαν και ουτε προκειται φυσικα, γιατι αλλωστε μπανανια ειμαστε, ποιος ο λογος.;
Αν συνεχισω θα πουμε για τοσα πολλα, όπως πχ για τη λιστα Λαγκαρντ, που ειχανε λυσαξει εκει στον Συριζα, σαν αντιπολιτευση φυσικα, γιατι απτον Γεναρη και μετα ξεχαστηκε εντελως βολικα  και αυτό.!!!

Γιαυτο λοιπον, και πολλα αλλα, πρεπει να ψηφισουμε ένα κινημα το οποιο, όχι απλα είναι υπερ του εθνικου νομισματος, αλλα εχει και σχεδιο, αμεσα πραγματοποιησιμο, και αποτελειται από ατομα τα οποια πραγματικα εχουνε οραμα, και θελουνε να δουνε αυτή τη χωρα να παραγει ξανα, όπως και ο,τι παρηγαγε πριν 10 ή 20 και πλεον χρονια, και όχι μονον αυτά.!!!
Και μη ν ακουσω κανενα να λεει, δεν παραγουμε τιποτα, κανετ μια βολτα στις λαικες, στα Σ/Μ, και δειτε ποσα πραγματα υπαρχουν ελληνικα, ακομη και τωρα στην κατασταση που εχουμε βρεθει..!!
Φανταστειτε λοιπον οταν θα μπορουμε να εχουμε μια σωστη παραγωγη, φυσικα με προστατευμενο ΔΙΚΟ μας νομισμα τι μποιρουμε να κανουμε.
Το μονο σιγουρο είναι ότι καποια στιγμη θα φτασουμε να κανουμε και εξαγωγες, οπως και πριν, σε γεωργικα - ηλεκτρικα ειδη,  και οπου αλλου θα μπορουμε να εχουμε επαρκεια, αλλα πρωτιστως θα εχουμε εσωτερικη καταναλωση, πρωτα εμεις, και μετα αν κατι μας λειπει  θα το φερνουμε, αλλα στην ΙΔΙΑ ποιοτητα, και όχι σε οποια κατασταση μας  σερβιρουν τωρα, απλα και μονο επειδη ειμασετ στη ΕΕ, και φυσικα δεν εχουμε δικαιωμα επιλογης.!!!! Η απολυτη εννοια του προτεκτορατου, των ιθαγενων, και δεν ξερω τι άλλο.!!

Αλλα για να το κανουμε αυτό πρεπει πρωτα απολα να σκεφτομαστε για το μελλον αυτης της χωρας, και όχι απλα και μονον για το ατομικο μας συμφερον.!!
Πρεπει να σκεφτομαστε με ορους Αξιοπρεπειας, και Αυτοσεβασμου.!!

Μπορουμε να το κανουμε; Φυσικα και μπορουμε, απλα πρεπει να βαλουμε το μυαλο μας να σκεφτει, θελουμε μια Ελλαδα για εμας και τα παιδια μας; Ή για τον κάθε δοσιλογο πολιτκο, που θελει απλα να υφαρπαξει και παλι τη  ψηφο μας με ψεμματα, κενες υποσχεσεις,  και αλλα δολια μεσα.;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!