Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

ΚΑΖΑΚΗΣ,ΜΑΝΤΑΣ,ΣΑΚΚΑΣ: ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

🔴 Ο πρόεδρος του ΕΠΑΜ, Δημήτρης Καζάκης,  ο ιατρός Παναγιώτης Μαντάς, μέλος της ΔΕ του ΔΗΚΚΙ και ο Ιωάννης Σακκάς, τ. Εισαγγελέας και ιδρυτή του Κινήματος Δικαιοσύνης,  συζητούν για την ανάγκη Συσπείρωσης των μικρών πολιτικών κομμάτων με σκοπό την Ανατροπή του υπάρχοντος πολιτικού κατεστημένου.  

Το "κακό παράδειγμα" της Κύπρου με τον κατακερματισμό της Αντίστασης παρά την κατάρρευση των δύο κομμάτων εξουσίας. Ύποπτα τα κινήματα-κόμματα που δεν επιδιώκουν την ενότητα σε ένα κοινό Μέτωπο αντίστασης και ανατροπής. Ανάγκη γιγάντωσης του Κινήματος σε όλα τα μέτωπα (γιατροί, εκπαιδευτικοί, δανειολήπτες)

 🔴 Ενότητα για να μπορέσει να εκφραστεί στην κάλπη το 15-20% του Ελληνικού λαού που έχει στρέψει την πλάτη στο σύνολο των πολιτικών κομμάτων που τον εκπροσωπούν σήμερα στο Κοινοβούλιο, αλλά καταπατούν κάθε δικαίωμά του.

🔴 Η Δικαιοσύνη σε κρίση, η Δημοκρατία σε κίνδυνο, ο Λαός σε απόγνωση.

Πώς θα φύγει το Άγος που έχει σκεπάσει τους Δικαστές;

Κάλεσμα στους Δικαστές να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να υπερασπίσουν τον Ελληνικό Λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!