Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

#ΦΑΡΣΑΛΙΝΟΣ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ, ΟΧΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ / Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ #ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ

Κωνσταντίνος Φαρσαλινός: “Η λύση είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ, δεν είναι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ, όπως πιστέψαμε στην αρχή... Ο κόσμος χρειάζεται να αφυπνιστεί."

..."Ζούμε μια κατάσταση σχεδόν παγκόσμια, η οποία βασίζεται στην απεμπόληση των ανθρωπίνων προσωπικών δικαιωμάτων.  Ουσιαστικά στην ισοπέδωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, και τη μετατροπή της κοινωνίας σε μια ανθρωποφάρμα, δηλαδή σε ανθρώπους που έχουν παραχωρήσει - είτε με τη θέλησή τους, είτε άθελά τους - όλα τους τα δικαιώματα στην πολιτική εξουσία, υποτίθεται ότι είναι αυτό που λέει το Κοινωνικό Συμβόλαιο, αλλά είναι η ακραία έκφραση του, υποτίθεται για να απολαύσουμε τα κοινωνικά δικαιώματα...  

Αλλά στην πραγματικότητα η Κοινωνία γίνεται σαν μια αγέλη προβάτων, όπου το κάθε πρόβατο δεν έχει ούτε πρωτοβουλία προσωπική, ούτε δικαιώματα, ούτε... τίποτα!  
Απλά υπάρχει για να εξυπηρετεί το Σύνολο κι αυτούς που εξουσιάζουν το Σύνολο"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!