Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Κυριακή 23 Μαΐου 2021

"Αθήνα - Στουτγάρδη σε 1 ώρα" - Χ. Πολυχρονοπούλου, Μέλη του ΕΠΑΜ από τη Στουτγάρδη, Φ. Μαζαράκης

Το κανάλι του e-roi εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο εκπομπών με τα μέλη του ΕΠΑΜ που βρίσκονται στη Γερμανία. Σήμερα Κυριακή, 23/5/2021 και ώρα 21:00 θα μεταδοθεί η εκπομπή “Αθήνα -Στουτγάρδη σε μία ώρα”. Στο Studio του διαδικτυακού σταθμού e-roi, η Χριστίνα Πολυχρονοπούλου, φιλοξενεί μέλη του ΕΠΑΜ στην Στουτγάρδη, τους Κώστα Βαρβέρη, Γιάννη Κωλέτσα, Κυριάκο Κεμεντζεντζίδη, Θόδωρο Αμανατίδη και Σάββα Τσιραμπίδη, σε μία συζήτηση με τον Φώτη Μαζαράκη, επικεφαλής του τομέα Δικαιοσύνης του ΕΠΑΜ, με θέμα: "Η περιπέτεια της Ελλάδας από το 2010 μέχρι σήμερα".


 Στην εκπομπή γίνεται μια αναδρομή από το 2010, ερμηνεύεται το τέχνασμα υπαγωγής της Ελλάδας στο καθεστώς των Μνημονίων, το ρόλο που έπαιξαν οι ελληνικές κυβερνήσεις συνεργώντας με τους “εταίρους-δανειστές” για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους εις βάρος του ελληνικού Λαού, την παράνομη, χωρίς έγκριση από τη Βουλή, εγκαθίδρυση των Μνημονίων και των αντίστοιχων Δανειακών Συμβάσεων, την ανατροπή του αποτελέσματος του Δημοψηφίσματος του 2015, την εκχώρηση των νομοθετικών εξουσιών της Βουλής σε τρίτους, στους Δανειστές, πράξεις που παραβιάζουν το Ελληνικό Σύνταγμα και τη Διεθνή Νομοθεσία, και συνιστούν πράξεις ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!