Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

🔴 ΕΤΣΙ ΥΠΟΤΑΧΘΗΚΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ: ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ #ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ / Ομιλία Δημήτρη Καζάκη

🔴 Το “οικόπεδο” είναι ωραίο! Έχει όμως ένα πρόβλημα... Έχει ιθαγενείς! Ε, λοιπόν... οι ιθαγενείς πρέπει να εξοντωθούν.

 🔴 Αυτό στο Διεθνές Δίκαιο λέγεται Γενοκτονία... αλλά ποιος νοιάζεται;

 🔴 Έμαθαν στον Έλληνα να σκέφτεται με την τσέπη του. Πόσα έχω; Έχω ένα δεκάρικο; Εντάξει όσο έχω το δεκάρικο τα βγάζουμε πέρα εγώ κι η οικογένεια μου!  Το γεγονός ότι η χώρα μας έχει χάσει την νομική της υπόσταση στο Διεθνές Δίκαιο, έχει καταλυθεί ως Κράτος κι άλλοι αποφασίζουν σε αυτό τον τόπο, ούτε που μας καίγεται καρφί!!!

 🔴 Τι μας λένε; Βουλωσέ το, σκύψε το κεφάλι, μην αγωνίζεσαι για να επιβιώσεις... Πότε ένας λαός που το βούλωσε κι αποδέχθηκε την τυραννία του, επιβίωσε;

 🔴 Ένας λαός γίνεται σκλάβος, όχι όταν τον αλυσοδέσουν , αλλά όταν στην καρδιά του μέσα πεισθεί ότι δεν αξίζει τίποτα περισσότερο από το να είναι σκλάβος!

 🔴 Μόνο ο Λαός μπορεί να παραχωρήσει την Κυριαρχία του, ούτε η Κυβέρνηση, ούτε ο Μονάρχης ούτε καν το Κοινοβούλιο. Στο Λαό εδράζεται η Κυριαρχία και είναι αναπαλλοτρίωτη.

 🔴 Μια συγκλονιστική ομιλία του Δημήτρη Καζάκη από το μακρινό 2016, που όμως ακούγεται τόσο επίκαιρη σήμερα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!