Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

🔴 ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΠΙΣΩ: Ερωτήσεις & Απαντήσεις / ΜΗΝΥΣΗ ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΘΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΟΤΙ Η ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΚΑΤΑΦΩΡΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΘΕΜΕΛΙΩΔΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΘΕΣΜΟΥ .!!!

Το γνήσιο περιεχόμενο των Μνημονίων δεν το ξέρει κανείς, ούτε το τι συμφωνούν τα κλιμάκια των Θεσμών που συνεδριάζουν κάθε τρίμηνο.

Αυτό που ψηφίζει η Βουλή είναι ένα σχέδιο, δηλαδή προθέσεις, κάτι που δίνει το δικαίωμα στον Υπουργό Οικονομικών, στον Διοικητή της ΤτΕ και στο Υπερταμείο να υπογράψουν το πραγματικό Μνημόνιο, το οποίο όμως ποτέ δεν επανέρχεται στη Βουλή για επικύρωση.

Έτσι δεν μαθαίνουμε ποτέ τις λεπτομέρειες και το πόσες φορές έχει τροποποιηθεί.


🔴 Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ) από 5-2-2018 υπέβαλε Μήνυση – Συνηγορία για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας (επί Εσχάτη Προδοσία) στις Κυβερνήσεις και το Πολιτικό προσωπικό που εγκαθίδρυσαν τα Μνημόνια και τις Συμβάσεις χωρίς να τα κυρώσει η Βουλή.

🔴 Η μήνυση αφορά:

Α) Tην εγκαθίδρυση κατά αντισυνταγματικό τρόπο Μνημονίων και Δανειακών Συμβάσεων.

Β) Την παραβίαση του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015.

Γ) Την παράδοση της νομοθετικής αρμοδιότητας της Βουλής στους δανειστές.

🔴 Το ΕΠΑΜ είναι ο πρώτος επίσημος πολιτικός χώρος που καταθέτει μια ανάλογη μήνυση στην ιστορίας της χώρας μας στα 200 χρόνια ύπαρξης του ελληνικού κράτους.

🔴 Αν ανοίξεις την πόρτα στην αυθαιρεσία δεν ξέρεις τι θα μπει μέσα. Όταν οι τρεις πολιτικές Εξουσίες αρχίζουν και παραβιάζουν οι ίδιες το Σύνταγμα, τότε μόνο ο Ελληνικός Λαός, έχει το Συνταγματικό Δικαίωμα και Υποχρέωση να ενεργήσει.

🔴 Δεν υπάρχει προηγούμενο στα 200 χρόνια του Ελληνικού Κράτους που να έχει παραβιαστεί Δημοψήφισμα, όπως έγινε το 2015. Το γεγονός μιας τέτοιας παραβίασης κάνει την μετέπειτα Κυβέρνηση Δικτατορική (Χούντα) είτε κάνει εκλογές είτε με την οποιαδήποτε επίφαση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!