Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021

🔴 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ #ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ​: Η #Παλιγγενεσία​ εκκρεμεί / Ωρα για Νέους Αγώνες

🔴 200 χρόνια από τη φημισμένη και σχεδόν μυθική στα μάτια μας επανάσταση του 1821, η οποία συνεχίζει να επηρεάζει ανεξίτηλα τη σύγχρονη παγκόσμια ιστορία, χαράσσοντας ταυτόχρονα μια νέα πορεία για το ελληνικό έθνος.

 

🔴 Ωστόσο ένα αίτημα παραμένει εδώ και 200 χρόνια: η αληθινή παλιγγενεσία που δεν κατακτήθηκε ποτέ έως σήμερα.

 

🔴 Εδώ είμαστε όμως όλοι οι Ελληνες και θα παλέψουμε έως το τέλος, το οποίο δεν θα έρθει παρά με την νίκη μας!

 

🔴 Εμπρος λοιπόν ενωμένοι για της λευτεριάς τη χάρη!

 

🔴 Χρόνια πολλά στην πατρίδα και τους Ελληνες, καλούς αγώνες. Η μέρα μας πλησιάζει, είναι μόνο αληθινό χρέος που οφείλουμε όλοι να ξεπληρώσουμε στους προγόνους μας και τους εαυτούς μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!