Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

#Συνέντευξη​ Καζάκη: Αποστρατικοποίηση #Εβρου​ και Νησιών, Μεταναστευτικό, #Ικαρία​ & Αποτυχία Lockdown

κιεντωμεταξυ, οσο εμεις ειμαστε σε Lockdown....

ΑΠΟ ΤΟ 2016, ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΜΟΡΑΤΟΡΙΟΥΜ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.!! δλδ ΔΕΝ ΑΣΚΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ.! ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η Ε.Ε ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.!
ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΑΠΕΣΥΡΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ  ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ .!!

Η "ΕΛΛΗΝΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ.!!
ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΗΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ???

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΡΗΤΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ.!
ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ .!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!