Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

🔴 ΤΟ #ΑΝΤΙΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ​ ΚΥΜΑ: Η Επίθεση κατά της Θρησκείας & Εκκλησίας ενόψει #Κορωνοϊού​ / Δ. Καζάκης

🔴 Δ. Καζάκης: Εγώ κατάγομαι και διαπαιδαγωγήθηκα από ένα κίνημα το οποίο είχε στην παντιέρα του πως δεν θα ξυρίσουμε παπάδες, ούτε θα κλείσουμε εκκλησίες. 

🔴 Γ. Χατζηαντωνίου: Στη Ναζιστική Γερμανία χτύπησαν πρώτα τους κομμουνιστές, τους σοσιαλιστές, μετά τους φιλελεύθερους και έπειτα τους θρησκευόμενους. Τώρα χτυπάνε πρώτα τους θρησκευόμενους και ορισμένοι αριστεροί έχουν την αυταπάτη πως θα γλιτώσουν.

🔴 Γιατί η θρησκεία δεν καταλύθηκε από τη ρωσική επανάσταση και μάλιστα ενισχύθηκε; 

🔴 Γιατί μεγάλο κομμάτι της σημερινής αριστεράς στηρίζει την αντιθρησκευτική επίθεση της κυβέρνησης Μητσοτάκη, υποστηρίζοντας μάλιστα αυτό το μαύρο καθεστώς από την «πίσω πόρτα;»

🔴 Γιατί μεγάλο κομμάτι της σημερινής αριστεράς καταντά απολυταρχικής μορφής;

🔴 Ο Μαρξ δεν ήταν πρωτομάρτυρας του αθεϊσμού, μάλιστα πάλεψε κατά του.

🔴 Πως φτάσαμε σήμερα στο σημείο η εκκλησία να είναι ο μοναδικός μεγάλος οργανισμός που αντιδρά μπροστά στην πρωτοφανή κρίση;

🔴 Μαζί με τον Πρόεδρο του ΕΠΑΜ, Δημήτρη Καζάκη, ο Γιάννης Χατζηαντωνίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!