Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Οδηγίες ΠΟΥ για #PCR & Αποτυχημένα Μοντέλα #COVID19 - Ι. Καλαμπόκης & Α. Πέτσα στο Μικρόφωνο-29/1/21

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου ώρα 18:00  στο studio του e-roi ο πρόεδρος του ΕΠΑΜ, Δημήτρης Καζάκης  και ο Θέμης Συμβουλόπουλος,  θα συζητήσουν για την κρίση της πανδημίας και τις ασφυκτικές συνθήκες που βρίσκεται η ελληνική κοινωνία, τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, την διαφαινόμενη αποδοχή από την Ε.Ε του προωθούμενου από τον έλληνα πρωθυπουργό πιστοποιητικού εμβολιασμών που θα επηρεάσει τη ζωή των πολιτών σε όλες της τις εκφάνσεις, έως και των απόρρητων προσωπικών τους δεδομένων.

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός των υπηρεσιών υγείας και η μετατροπή του ασθενή σε καταναλωτή υπηρεσιών υγείας 

Στην εκπομπή θα παρέμβει η Αθανασία Πέτσα, μέλος της Π.Γ του ΕΠΑΜ, η οποία θα παραθέσει  στοιχεία από την έρευνα που έχει πραγματοποιήσει για την πανδημία. Ειδικότερα θα αναφερθεί στις νέες οδηγίες που εξέδωσε το Π.Ο.Υ στις 20/1 για τα PCR τεστ με βάση τις οποίες αυστηροποιούνται τα κριτήρια για τα κρούσματα.

Γιατί ο Π.Ο.Υ αλλάζει τις οδηγίες  για το τεστ  PCR που αποτελεί  βασικό πυλώνα που στηρίζεται το αφήγημα της πανδημίας και καθορίζει τα περιοριστικά μέτρα και τα Lockdown;
Γιατί ο Π.Ο.Υ με την αλλαγή των οδηγιών για τα test PCR προσχωρεί, ουσιαστικά, στην άποψη των "ψεκασμένων";

Η συζήτηση θα ολοκληρωθεί με τον Δρ Ιωάννη Καλαμπόκη, σε τηλεφωνική σύνδεση από τις ΗΠΑ, ο οποίος  θα αποδομήσει με επιστημονικούς- ιατρικούς όρους τα επιστημονικοφανή μοντέλα που επιλέχθηκαν για τη διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού και οδήγησαν σε πρωτοφανή παγκόσμια κρίση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!