Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

🔴 Δρ #Καλαμπόκης: ΛΑΘΟΣ οι Υποθέσεις για Μοντέλα του #Κορωνοϊού & της #Ασυμπτωματικής Μετάδοσης

Στο συγκεκριμένο απόσπασμα βλέπουμε να παρουσιάζονται συγκεκριμένες μελέτες με σαθρή επιστημονική βάση, κάτι που αποδεικνύει τις λάθος υποθέσεις για το θέμα της πανδημίας, που από τη μεριά τους αποδίδουν ως αναμενόμενο άχρηστα μοντέλα, ειδικά στο θέμα της ασυμπτωματικής μετάδοσης, για την οποία η πρόσφατη μεγάλη μελέτη πληθυσμού της Σουηδίας μιλά από μόνη της, με δείγμα ουσιαστικά όλους τους μαθητές της χώρας (περίπου 2 εκ).

Ενα τεράστιο πρόβλημα των καιρών μας είναι η άκρως επικίνδυνη πολιτικοποίηση της επιστήμης, ένα πρόβλημα για την ίδια την επιστήμη, αλλά και την ανθρωπότητα. Το ΕΠΑΜ οφείλει πρωτοστατεί στην ανατροπή αυτού του δόγματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!