Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Να κοπούν αυτές οι ηλιθιότητες που αντιπαραθέτουν τον Χριστιανισμό με τον Ισλαμισμό.













Στον Τουρκικό τύπο γράφονται ανερμάτιστα πράγματα μαζί με την Αγιά-Σοφιά, βλέπουμε την άνοδο ενός πραγματικού ισλαμοφασίσμου ενός πολιτικού Ισλάμ το οποίο έχει καθαρά φασιστικά χαρακτηριστικά ανάλογα με εκείνα του Σιωνισμού είναι ο αντίποδας του σιωνισμού σαν πολιτικό Ισλάμ δεν έχει καμία σχέση με τον ισλαμισμό ως θρησκεία .



Να κοπούν αυτές οι ηλιθιότητες που αντιπαραθέτουν τον Χριστιανισμό με τον Ισλαμισμό.

Δεν υπάρχει καμία τέτοια αντιπαράθεση.

Το σύνολο του ισλαμικού κόσμου αρνήθηκε να σιγοντάρει στον κύριο Ερντογάν.

🔴 Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ το κεντρικό πρακτορείο ειδήσεων της Τουρκίας, το anadolu, όπως επίσης και ο τουρκικός τύπος προδίκαζε ότι μεγάλος αριθμός ηγετών των μουσουλμανικών χωρών θα παρευρίσκοντο στη λειτουργία σε αυτή την προσευχή στην Αγία Σοφία, δεν παραβρέθηκε ούτε ένας!

Ενώ μιλάγανε για δεκάδες ηγέτες από την Αφρική και την Ασία !

Ακόμη και ο πρώην πρωθυπουργός της Μαλαισίας που ήταν να παραβρεθεί, αυτός που έχρισε ηγέτη του μουσουλμανικού κόσμου τον Ερντογάν πριν ένα χρόνο,ούτε καν αυτός δεν μπόρεσε να βρεθεί διότι συνελήφθη για κατάχρηση άνω των 12 δισεκατομμυρίων και αντί να επισκεφτεί το τέμενος της Αγίας Σοφίας όπως ήθελε ο Ερντογάν κατέληξε στις φυλακές της Μαλαισίας!

Παταγώδης αποτυχία από την άποψη αυτή .

🔴 Εχουμε όλους τους βασικούς μουφτήδες στον αραβικό κόσμο που τάχθηκαν ενάντια σε αυτή την κίνηση του Ερντογάν ,με εξαίρεση βεβαίως τους αδελφούς μουσουλμάνους που και αυτοί βέβαια κρατήσανε πολύ χαμηλό προφίλ, καθότι η Αίγυπτος και η Ιορδανία επιχείρησαν τη διάλυση τους στα τελευταία απομεινάρια που έχουνε μείνει ,και στο Κάιρο που είναι μία θρησκευτική σχολή όπως και στην Ιορδανία που επιβλήθηκε με αστυνομικά μέτρα η διάλυση των μουσουλμάνων ,των λεγόμενων θρησκευτικών σχολών ή χαμαιτυπείων των αδελφών μουσουλμάνων.

Όπως γράφτηκε αναλυτικά στις αραβικές εφημερίδες ο κύριος Ερντογάν ξεχνάει όχι μόνο ποιος είναι, αλλά και το γεγονός ότι η Αγία Σοφία δεν υπήρξε ποτέ το κέντρο του μουσουλμανικού κόσμου .

🔴 Βέβαια ο Ερντογάν πάει να το μετατρέψει σε κέντρο ενός ιδιότυπου πολιτικού Ισλάμ ,που είναι μία οθωμανική σαλάτα με ολίγον σουφισμό κάτι ιδιόρρυθμες αντιλήψεις από σουνίτες ,στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτα άλλο παρά πολιτικές σκοπιμότητες!

Δεν έχει να κάνει με τον ισλαμισμό για αυτό κιόλας οι τελετές ήταν οθωμανικού τύπου δεν ήταν ισλαμικές.

Και αυτό το ξεδιαλύνουμε γιατί ορισμένοι βρήκαν ευκαιρία και εδώ στην Ελλάδα ,να παίξουν το παιχνίδι - συμπεριλαμβανομένης και της Κυβέρνησης, όχι επίσημα αλλά ημιεπίσημα - του μαρμαρωμένου βασιλιά, το σύμβολο της χριστιανοσύνης που καταπατείται και γενικά να δώσει μία μάχη συμβόλων .

🔴 Επειδή εδώ η μάχη των συμβόλων από την εποχή του Μακεδονικού γίνεται με σκοπιμότητα για να χαθεί έδαφος και να ακρωτηριαστεί η χώρα να ξεκαθαρίσουμε το πρόβλημά μας δεν είναι τι ήταν η Αγία Σοφία στην ιστορία!Το πρόβλημα είναι ότι αποτελεί προσβολή- παράδειγμα αν διαβάσει κανείς τη Σαμπάχ σήμερα είναι χαρακτηριστικές οι τοποθετήσεις, ότι να προσέχουν οι Έλληνες γιατί την επόμενη φορά δεν θα είναι κίνηση συμβολισμού αλλά κίνηση απευθείας με άλλα μέσα!

Λοιπόν είναι απευθείας το casus belli.

Απέναντι σε αυτή την κατάσταση και το πρόσχημα είναι η ισότιμη διανομή των ενεργειακών πόρων της ανατολικής Μεσογείου λες και είναι λεία πολέμου αυτό το πράγμα από κει και πέρα βεβαίως να ξεκαθαρίσουμε δεν έχουμε να κάνουμε ούτε με Μαρμαρωμένος Βασιλιάδες ούτε με εξαδάκτυλους τίποτα από όλα αυτά.

🔴 Πέρα από τη θρησκευτική σημασία του συμβόλου, τον τρόπο που δημιουργήθηκε η Αγία Σοφία,να μην ξεχνάμε ότι η Αγία Σοφία δημιουργήθηκε μετά τη Στάση του Νίκα καθώς κάηκε η Αγία Σοφία όπως ήτανε πρότερα και δημιούργησε ο Ιουστινιανός στη θέση της μία εξαιρετικής αρχιτεκτονικής και όχι μόνο με εξαιρετικές τοιχογραφίες, πραγματικά σωστά θεωρείται ένα από τα κορυφαία μνημεία ίσως το κορυφαίο μνημείο του βυζαντινού πολιτισμού, το οποίο αυτή τη στιγμή προσβλήθηκε.

Και μέσα από αυτό δεν είναι μόνο προσβολή προς την όποια ελληνική παράδοση αλλά απέναντι στον παγκόσμιο πολιτισμό και αυτό δεν μπορεί να περάσει έτσι.

🔴 Βεβαίως για κυβερνήσεις και πολιτικές δυνάμεις που θεωρούν τον πολιτισμό εμπόρευμα, που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να περάσουν 72 οι 75.000 αρχαιολογικούς χώρους και αρχαιολογικά μνημεία της Ελλάδος στο Υπερταμείο προς όφελος των δανειστών και οι δανειστές να θεωρούν τα αρχαιολογικά μνημεία μιας χώρας σαν την Ελλάδα ως εγγύηση για τα δάνεια ,είναι απόλυτα κατανοητό , γιατί δεν τους νοιάζει αυτή η ιστορία, γιατί το παίζουν μόνο σε επίπεδο δηλώσεων χωρίς αντίκρισμα .

Να θυμίσουμε μόνο, μιας και μιλάμε για την Αγία Σοφία, θα μιλήσουμε αργότερα για τα ελληνοτουρκικά για τη σύρραξη που ετοιμαζόταν και δεν έγινε και αν θα γίνει, που είναι ζητήματα ουσίας.

Αλλά να θυμίσουμε ορισμένα πράγματα για να δείτε τι σημαίνει να ακολουθώ εξωτερική πολιτική που είναι δεμένη χειροπόδαρα σε ξένα άρματα.

Ακολουθώντας ξένες πολιτικές --όταν τελείωνε ο πρώτος παγκόσμιος πόλεμος ο Lloyd George επίσημα είχε πει αντιμέτωπος του πολέμου το χαλιφάτο θα πάψει να υπάρχει στην Κωνσταντινούπολη, η Αγία Σοφία θα επανέλθει στο χριστιανισμό και θα γίνει η πρώτη δοξολογία .Μάλιστα είχε πει ότι θα ήταν και ο ίδιος την πρώτη δοξολογία στην Αγία Σοφία .

🔴 Στις 15 Δεκεμβρίου 1920 στο ανώτατο Συμβουλίου της Αντάντ, δηλαδή των Συμμάχων που ήταν οι εξής τρεις Βρετανία Γαλλία Ιταλία , για κάποιο περίεργο λόγο ο Ελευθέριος Βενιζέλος-,- που τότε ήταν κυρίαρχη πολιτική προσωπικότητα της εποχής εκείνης και βεβαίως δεμένος με το άρμα της adant δεν διεκδίκησε ούτε καν η Ελλάδα επίσημα, η κυβέρνηση της Δημοκρατικής Άμυνας να παρίσταται ως ισότιμο μέλος στο συμβούλιο των Συμμάχων, παρίστατο η Ιταλία αν έχετε το Θεό σας, αλλά δεν ήταν η Ελλάδα!

Καθότι βέβαια η Ελλάδα αντιμετωπιζόταν ως χώρα υπό κατοχή Ειδικά από τους Γάλλους και τους Εγγλέζους.

🔴 Παρεμπιπτόντως έτσι για την ιστορία το 1913 σηκώνεται --στο Καστελόριζο από μόνοι τους ή Καστελοριζιώτες σηκώνουν την Ελληνική σημαία και κηρύσσουν την Ένωση με την Ελλάδα με τους όρους των Αρχών των Εθνοτήτων που υπήρχε εκείνη την εποχή αυτό που λέμε εμείς σήμερα Εθνική αυτοδιάθεση!

Το 1915 καταλαμβάνεται από τους Γάλλους με ένα πολύ απλό τρόπο οι Γάλλοι βρίσκουν κάποιον Λάσκαρη -όνομα και μη χωριό- σαν και αυτούς που σήμερα μας κυβερνάνε , τον πληρώνουν και αυτός κάνει εξέγερση εναντίον του Ελληνικού Κράτους στο Καστελόριζο με κάποια ομάδα Ενόπλων που ήταν άτομα όπως γράφουν τουλάχιστον οι εφημερίδες της εποχής του υποκόσμου τα οποία είχαν εκμισθωθεί από τους Γάλλους η κυβέρνηση των Αθηνών στέλνει επειγόντως το εύδρομον Έλλη μαζί με 50 χωροφύλακες .

Το εύδρομον ΕΛΛΗ κατά την πορεία του προς το Καστελόριζο επικοινωνεί ή έρχεται σε επικοινωνία με το γαλλικό στόλο του Δία play την Ανατολική όπου οι Γάλλοι τη λένε ωδείο Οθωμανοί έχουνε σπείρει ναρκοπέδια γύρω από το Καστελόριζο και είναι αδύνατη η προσέγγιση του το αποτέλεσμα είναι το εύδρομο Έλλη να γυρίσει πίσω στη Ρόδο και να αράξει καθώς θεωρούσε ότι δεν μπορούσε να προσεγγίσει το Καστελόριζο και να αποβιβαστούν γαλλικά στρατεύματα και να καταληφθεί από τη Γαλλία το Καστελόριζο και να παραδοθεί μετά στους Ιταλούς .

Μετά το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου εκεί λοιπόν το Δεκέμβρη του 2009 εννοιολογική George ότι πάση θυσία πρέπει η Κωνσταντινούπολη να μην είναι στα τουρκικά χέρια να μην είναι το χαλιφάτο να εξοριστεί από εκεί ο Σουλτάνος και επίσης όλες οι μουσουλμανικές αρχές από την Κωνσταντινούπολη η Κωνσταντινούπολη να γυρίσει σε ευρωπαϊκά και χριστιανικά χέρια Προσέξτε τώρα να δείτε τι γίνεται σε αυτό το επίπεδο δεν υπήρχε κανενός είδους πολιτική από την Ελλάδα.

Ο Ελευθέριος Βενιζέλος απλά περίμενε απέξω από την πόρτα να του πουν τι αποφάσισαν για να πάει να κάνει τον τυχοδιωκτισμό που αποφάσισαν οι φίλοι εταίροι και σύμμαχοι.

🔴 Γιατί το λέμε αυτό το πράγμα;

Γιατί το αυτονόητο της εποχής εκείνης ήταν να διεκδικήσεις ότι εσύ θα είσαι εγγυητής μιας ελεύθερης Ζώνης στην Κωνσταντινούπολη όπως για παράδειγμα είχανε κάνει στην Τεργέστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!