Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Η κυρία Κωνσταντοπούλου είπε τις "αλήθειες" της.



του Κώστα Σταθόπουλου
Τι κρύβει δεν μας είπε. (http://www.protothema.gr/…/konstadopoulou-o-tsipras-eihe-s…/ [8 / 3/ 16] ) 

Δυστυχώς για κάποιους,(συνήθως ένοχους),οι περισσότεροι εκ των πολιτών (και όχι υπηκόων) έχουν μάθει να σκέφτονται, να αναλύουν και να τους δημιουργούνται εύλογες απορίες:
1. Η κυρία Κωνσταντοπούλου προέβη σε δηλώσεις περί δωσιλογισμού-φασισμού, ψεύτικης υποσχεσιολογίας του καθεστώτος που και η ίδια ήταν ενεργό μέλος του, ( ισχυρισμοί που από τα πράγματα έχουν ήδη αποδειχθεί), δεν μας εξηγεί γιατί η ίδια, ενώ γνώριζε, ως τρίτη τη τάξει θεσμικός παράγοντας, δεν «σηκώθηκε αντρίκια» μέσα στην βουλή, να ξεκαθαρίσει την θέση της και να παραιτηθεί; 

«Λάθος» κάνει κάποιος στα ρέστα από πενηντάρικο κυρία μου. Όταν συμμετέχει, γνωρίζοντας, είναι διπλά συνένοχος, διπλά δωσίλογος.

Όταν έχεις ακούσει για παράλληλο-διπλό νόμισμα, οφείλεις να γνωρίζεις εκ της θέσεώς σου, πως στην παγκόσμια οικονομική ιστορία αυτό έχει καταγραφεί ως α) καταστρεπτικό-υποτιμημένο-κατοχικό και β) παράγοντας «κιβδηλοποίησης» του υπάρχοντος κρατικού νομίσματος, (που ανεξάρτητα από το αν αυτή την στιγμή είναι το ευρώ, είναι το επίσημο νόμισμα του κράτους). 


Σημείωση: μήπως εδώ εκτός από τις ευθύνες της δήθεν επαναστάτριας, έχουμε και τεράστια ευθύνη της δικαιοσύνης για την μη παρέμβασή της;
2. Το βράδυ του δημοψηφίσματος και εφόσον ενημερώνεται-παρατηρεί πως «πάμε για ουσιαστική διαγραφή της βούλησης του λαού». Πολύ «βαριά κατηγορία» κυρία μου…

Αμεση ενέργειά σου θα ήταν νομίζω να σηκώνεις το «λάβαρο της επανάστασης», να απευθυνθείς στο λαό, και να διαχωρίσεις την θέση σου. Θα μετατρεπόσουν άμεσα σε ηρωίδα στα μάτια των απλών ανθρώπων, που σε τίμησαν και εξακολουθούν-δεν γνωρίζω γιατί- να σε τιμούν.
Και πάμε τώρα συνοπτικά στην σχεδιαζόμενη πολιτική σου πρωτοβουλία: Γιατί σε εμένα τον αφελή φαίνεται στημένη και προάγγελος άλλων καταστάσεων;

Βλέπεις τόσο εσύ όσο και ο «νάρκισσος εκ Σόρος αμειβόμενος και υποκινούμενος» μάλλον προσπαθείτε να προσθέσετε τα ονόματά σας σε αυτά που θα γεμίσουν τις ατελείωτες μαύρες σελίδες της πολιτικής ιστορίας του τόπου και εξηγούμαι:
Ενώ γνωρίζεις ή οφείλεις να γνωρίζεις, τόσο εσύ όσο και ο κύριος Βαρουφάκης,1) πως το άρθρο 50α του καταστατικού λειτουργίας της Ε.Ε ορίζει ρητά πως α) δεν μπορεί κανείς να μας διώξει από την ένωση ,παρά μόνο αν το αποφασίσουμε εμείς οι ίδιοι και β)αν φύγουμε από την ένωση δεν οφείλουμε στην ένωση και 2) πως το χρέος πριν ακόμη συσταθεί (για τα μάτια του κόσμου, όπως συστάθηκε) η επιτροπή, είχε ήδη ψηφιστεί διαγραφή του από τον Ο.Η.Ε, τι κάνατε ακριβώς;

Η μεν αφεντιά σου επέμενε από την μία σε μια επιτροπή στην οποία δεν κλήθηκαν οικονομολόγοι που γνώριζαν το χρέος όσο κανείς άλλος1) ( Λαβδιώτης Σπυρίδων)οικονομολόγος, πρώην διοικητής της κεντρικής τράπεζας του Καναδά,2) (Γεωργαντά Φωτεινή μέλος του Δ.Σ της ΕΛΣΤΑΤ και ίσως ο μόνος άνθρωπος που γνώριζε εκ των έσω το σύνολο του χρέους καθώς και σε ποιό βαθμό και από ποιούς πειράχτηκε3) (Καζάκης Δημήτριος) οικονομολόγος, χρόνια μελετητής του Ελληνικού χρέους.

Και από την άλλη ,να το παίζει συνεχώς θύμα των παλινωδιών ενός ανδρείκελου πρωθυπουργού και δωσίλογων συνεργατών του.
Ο δε πολύς κύριος Βαρουφάκης, να επιμένει στην λύση Σόϊμπλε (διπλό -κατοχικό νόμισμα), να παίζει θέατρο δήθεν απειλώντας, να χάνει χρόνο και διαπραγματευτική ισχύ, να κυκλοφορεί ως (λέτσος) με τα χέρια στις τσέπες, άρα σοβαρότης μηδέν, να πηγαινοέρχεται Ευρώπη -Αθήνα και τούμπαλιν, λέγοντας και αναιρώντας κατά την περίσταση τις δικές του, όπως αποδείχτηκαν ανοησίες και στο τέλος να αποχωρεί ως δήθεν επαναστάτης.
Επιφυλάσσομαι να αναφερθώ στο μέλλον σε όσους αντιμνημονιακούς και με σχέδιο σε προσέγγισαν και τους απέρριψες ως ακατάλληλους προς βρώσιν.

Ανοιχτά τα μάτια και το μυαλό σε εγρήγορση. Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και το σύστημα αδηφάγο.

Για όσους έχουν μνήμη χρυσόψαρου: Να θυμάστε τον εμφύλιο, να φοβάστε τον εμφύλιο, να αποτρέψετε τον εμφύλιο. Τουλάχιστον μέσα στο κεφάλι σας. Τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!