Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

...η απολυτη καταντια ενος παραπαιοντος συστηματος.!!




Εδω και μερικους μηνες βιωνουμε την ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ενος παραπαιοντος πολιτικου συστηματος, οι οποιοι απτην πρωτη στιγμη που εξελεγησαν προσπαθουν να "παρακαλεσουν" την τροικα, σορρυ τους θεσμους, να τους δωσει λιγο λασκα, ωστε να "τροποποιησουν" το προγραμμα τους οπως λενε, κια να το παρουσιασουν στον ελληνικο λαο, ο οποιος ως συνηθως καθεται και παρακολουθει αμετοχος ολα οσα συμβαινουν, σαν να τον αφορουν, και φυσικα να μην μπορει να αντιδρασει, να μην εχει λογο για ολα αυτα που συμβαινουν για εκεινον, τα οποια προκειται να επηρεασουν αμεσα τη ζωη του.

Βλεπουμε τους «εκπροσωπους μας» να παρακαλανε, για ποσο ακομη αραγε, για χρονο, για ζωη στην εξουσια, για κανα ρουσφετακι ακομη ρε παιδια μπας και βολεψουμε κανα-δυο ακομα, ναχουμε και εχουμε κιεμεις κομματικο στρατο, εξου και η διασημη πλεον ατακα ¨ελα μωρε, δωστους λιγο καιρο ακομη, προσπαθουν δεν το βλεπεις"? 
Ευτυχως αυτες οι φωνες ολο και λιγοστευουν, τινουν προς εξαφανιση, ακομα και στα καφενεια οι συντ/χοι μεταξυ χαρτιου και ουζου λενε αμαν πια, πεστε και κανα οχι, πεστε τους επιτελους οτι δεν πληρωνουμε τιποτα, και αστους αυτους να τρεχουν να μας παρακαλανε!!! κιελατε να κοψουμε δικο μας νομισμα και παλι, ωστε ναμαστε αξιοπρεπεις, ναχομε υπερηφανια!!
Αλλα η κυβερνηση ειπαμε, κανει ταξιδακια, χαριεντιζεται με τους "εταιρους" και λεει οτι αμα δεν παρουμε τη δοση μας, λες και ειμαστε πρεζακια, θα καταληξουμε νεκροι.!!

Εξαλλου αυτην την εντυπωση εχουν, οτι μιλανε σε "τιποτα ζομπι", σε ενα λαο που επειδη ειναι σε τετοια κατασταση, ο,τι και να του πουν θα το κανει. Μεχρι τωρα παντως, τα καταφερανε μια χαρα.!!
Ως εδω φτανει πια, επειδη ειστε εσεις παντελως ανικανοι να κανετε το αυτονοητο, ο λαος θα το κανει για σας, και μαλιστα πολυ συντομα.
Τελικα, αυτοι ετσι οπως κατεληξε το πραγμα, δεν βγηκαν να κυβερνησουν, αλλα να παρουνε μια γευση της καρεκλας, να δουν πως ειναι να εισαι στη εξουσια, διοτι φανηκε σχεδον αμεσως οτι όχι απλα σχεδιο ειχαν, ουτε και σκεψη δεν υπηρχε για ενα.!!

Ειναι απο μια παστα ανθρωπων, οι οποιοι δεν εχουν ιδεα τι εχουμε υποφερει τοσα χρονια, πως αλλωστε οταν τσεπωνεις το μηνα 6-7-8χιλ€, πως να αγγιξει η κριση??
Ειναι οι ΙΔΙΟΙ που θα καταστρεφανε τα μνημονια, με ενα νομο και ενα αρθρο!! που θα δινανε ρευμα-φαγητα και διαφορες αλλες προεκλογικες βλακειες σε 300,000 ατομα!!!
«ναι θα στα δωσουμε λεει, αλλα σε ενα-δυο χρονια»!!!! Αμ πως.!
Και μετα μας κοριδευουν, μες τα μουτρα μας, "ελα μωρε επειδη ειπαμε και καμμια βλακεια προεκλογικα, το πιστεψες"?? και γιατι να μην το κανουν εξαλλου? αφου ξερουν πως ο,τι και να πουν δεν θαχουν την παραμικρη τιμωρια, ολη η δικαστικη εξουσια, και οχι μονο, δικη τους ειναι.!
Αν πριν ενα χρονο επρεπε, τωρα ειναι επιτακτικη αναγκη να αναρωτηθουμε, ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ? αυτη τη χωρα θελουμε? να ζουμε με δανεικα μια ζωη?
Χωρις καμμια αξιοπρεπεια να καθομαστε και να παρακαλαμε 5-6 παρακατιανους, που αναθεμα κιαν τους ηξερε η μανα τους, που αν δεν αναφερονταν τα ονοματα τους στα διαφορα δελτια των "δημοσιογραφων" οι οποιοι κατατ’αλλα παλευουν για την αληθεια, μονο που δεν μας λενε για ποια αληθεια, διοτι οπως και τα αφεντικα τους, ετσι κιαυτοι μας νομιζουν "ταγαρια/χαπατα", που θα φαμε αμασητα ο,τι μας δωσουν, νταξει δεν εχουν κιαδικο εντελως εδω που τα λεμε..!

Ως ποτε εδω θα ειναι αποικια, αυτοι να ειναι οι "εταιροι" ενω εμεις να ειμαστε οι εταιρες...!!
Ποσο δυσκολο είναι αυτο να το καταλαβει καποιος? οποιος λεει τ'αντιθετο, για μενα είναι ειτε χαζος, ειτε κομματοσκυλο!!

Σε καθε περιπτωση, αν είναι να ξεφυγουμε ποτέ απολο αυτο το αναθεμα, απαιτειται ενας λαος σε εγρηγορση, συνειδητοποιημένος, οχι απλα αγανακτισμενος, αλλα αποφασισμενος, να ξερει τι θελει, τι πρεπει να κανει, και με θεληση να δουλεψει ΣΕ αυτον τον τοπο, ΓΙΑ αυτον τον τοπο...!!!

Διοτι αυτος ο λαος μπορει να φαινεται ετσι, αλλα ποτέ δεν ξεχασε την ιστορια του, και αν είναι κατι που μας εχει διδαξει η ιστορια, είναι ότι αυτή επαναλαμβανεται!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!