Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

E-roi.gr... Ο Roger Bootle με το Μ. Νευραδάκη στο "Διάλογος Radio" Ν. Υόρκης.27/02/2015




Αυτή την εβδομάδα στην εκπομπή «Διάλογος» με το Μιχάλη Νευραδάκη, αποκλειστική συνέντευξη με τον διακεκριμένο Βρετανό οικονομολόγο Roger Bootle, ο οποίος είναι ο ιδρυτής και πρόεδρος της οικονομικής φίρμας Capital Economics στο Λονδίνο, ειδικός σύμβουλος του Βρετανικού κοινοβουλίου για οικονομικά θέματα, αρθρογράφος στην εφημερίδα Daily Telegraph και ο συγγραφέας του βιβλίου “The Trouble With Europe.”
 Ο Bootle έχει διακριθεί με το βραβείο οικονομικών "Wolfson economics prize" για την μελέτη του για το πως μία χώρα-μέλος της Ευρωζώνης θα μπορούσε να αποχωρήσει ομαλά από τη νομισματική ένωση. Αυτή την εβδομάδα στην συνέντευξη μας, συζητάμε την περίπτωση της Ελλάδας με τον κ. Bootle και τα πιθανά οφέλη για την χώρα μετά από μία ενδεχόμενη αποχώρηση από την Ευρωζώνη.

Επίσης θα ακούσετε το καθιερωμένο σχόλιο από το Μιχάλη Νευραδάκη που αφορά τη συμφωνία της Ελληνικής κυβέρνησης στο Eurogroup και τη συνέχιση της λιτότητας και των δανειακών συμβάσεων.

Σχέδιο εξόδου από το Ευρώ κερδίζει το βραβείο Wolfson:
http://www.theguardian.com/business/2...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!