Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Το ΧΩΝΙ: Αποδείξαμε το ψέμα τους. Από σήμερα ο Σαμαράς ψάχνει μέρος να κρυφτεί



26/08/2012:     Το ΧΩΝΙ ΕΓΡΑΨΕ:
«ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΑΜΑΡΑ»

29/08/2012:     ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ
ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΓΩΓΗ ¤1.000.000 Στο ΧΩΝΙ

02/09/2012:     Το ΧΩΝΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΔΥΟ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ
ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΤΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

03/09/2012:     ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ;


o       Στις 26 Αυγούστου Το ΧΩΝΙ αποκάλυψε ότι, μετά από καταγγελία δασολόγων του Λασιθίου, ο εισαγγελέας ερευνά την υπόθεση του κόκκινου σκαθαριού στο Φοινικόδασος του Βάι, στην οποία εμπλέκεται σε πρωταγωνιστικό ρόλο το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο (ΜΦΙ), με πρόεδρο τον αδελφό του πρωθυπουργού Αλέξανδρο Σαμαρά.

o       Στις 29 Αυγούστου το Μπενάκειο (με πρόεδρο τον Αλέξανδρο Σαμαρά) έκανε αγωγή στην εφημερίδα Το ΧΩΝΙ και αξιώνει ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ από τους δημοσιογράφους της, με τον ισχυρισμό ότι δεν υπάρχει εισαγγελική έρευνα και πως κανένα στέλεχός του δεν έχει απασχολήσει τις εισαγγελικές αρχές.

o       Στις 2 Σεπτεμβρίου Το ΧΩΝΙ δημοσίευσε ΔΥΟ ΕΓΓΡΑΦΑ της εισαγγελίας Πρωτοδικών Λασιθίου που αποδεικνύουν ότι υπάρχει εισαγγελική έρευνα σε εξέλιξη. Μάλιστα, η εφημερίδα κάλεσε τον πρόεδρο του Ινστιτούτου και αδελφό του πρωθυπουργού να ρωτήσει αν ο καθΆ ύλην αρμόδιος διευθυντής του ΜΦΙ έχει κληθεί και έχει καταθέσειστον εισαγγελέα. Το ΧΩΝΙ έχει στοιχεία ότι το συγκεκριμένο
στέλεχος του ΜΦΙ κατέθεσε για την υπόθεση και,μάλιστα, όχι μία, αλλά δύο φορές.
Το ΧΩΝΙ απέδειξε ότι το Ινστιτούτο με πρόεδρο τον πρωθυπουργικό αδελφό έκανε αγωγή λέγοντας ψέματα ενώπιον της Δικαιοσύνης.

o       Στις 3 Σεπτεμβρίου, ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ;

Ξεσκεπάζουμε τα ψέματά τους. Διαβάστε το συγκλονιστικό ρεπορτάζ Στο ΧΩΝΙ που κυκλοφορεί.

Το ΧΩΝΙ. Στα περίπτερα και τη ΣΗΜΕΡΑ Δευτέρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!