Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

άντε να γελάσουμε και λίγο....


thumb


Πενηντάχρονος επιχειρηματίας, που δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές του σε Πολυτεχνείο, δέχθηκε τις προάλ­λες τηλεφώνημα ενημέρωσης για τις αλλαγές στον νόμο για την ανώτατη Παιδεία από... κομματική νε­ολαία της σχολής «του».
Στο εύλογο σχόλιο ότι είναι 50 ετών και έχει διακόψει τις σπουδές του εδώ και 30 έτη, η απάντηση ήταν αποστομωτική: «Δεν πειράζει, είστε ακόμα εγγεγραμμένος στα μητρώα ως φοιτητής. Άλλωστε υπάρχουν και εβδομηντάρηδες που είναι ακόμα εγγεγραμμένοι...». Μήπως, πέρα από τα άλλα προβλήματα των ελληνικών πανεπιστημίων, ήρθε η ώρα να ελεγχθεί ποιες πρυτανικές αρχές εφάρμοσαν προηγούμενο νόμο (Γιαννάκου) για τη διαγραφή «αιω­νίων φοιτητών»; Α.Χ
topontiki.

http://topontiki.gr/article/39338#.UDR8U4fNDiY.twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!