Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Σκέψεις στο Μαξίμου για εκλογές πριν τα Χριστούγεννα




Είναι δύσκολο η συγκεκριμένη κυβέρνηση να βγάλει χρόνο και αυτό το ξέρουν πολύ καλά οι σύμβουλοι και επιτελείς του Αντώνη Σαμαρά.
Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε, υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο προσφυγής στις κάλπες πριν από τα Χριστούγεννα. Οι λόγοι είναι οι εξής:

Μέχρι τότε θα έχουν ανακοινωθεί τα νέα μέτρα, ο Σαμαράς θα έχει δώσει το παρών στο Eurogroup και στις συνόδους κορυφής και θα έχει πάρει και το «ΟΚ» από τους εταίρους, οι οποίοι θα του δώσουν και τα εύσημα για το μέχρι τότε κυβερνητικό έργο.

Ο χειμώνας θα είναι από τους δυσκολότερους των τελευταίων δεκαετιών, με την αύξηση στο πετρέλαιο και τα νέα χαράτσια, και κανένας μέσα στην κυβέρνηση δεν θα ήθελε να τον «χρεωθεί».
Αυτό όμως που λειτουργεί πολύ καλά αυτή την στιγμή για την κυβέρνηση, είναι ο «Ξένιος Ζευς», με το «καθάρισμα» της Αθήνας από τους μετανάστες. Σύμφωνα με την πηγή μας, η κυβέρνηση περιμένει μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου να έχει τελειώσει η επιχείρηση της αστυνομίας και να δώσει  προεκλογική βαρύτητα στην Αθήνα!

Πάντως, είναι πολύ φυσιολογικό η κυβερνώντες να θέλουν να κάνουν εκλογές, καθώς αν περάσει πολύ καιρός, θα δυναμώσει υπερβολικά ο ΣΥΡΙΖΑ και τότε δεν θα εμποδίζεται με τίποτα η άνοδος του στην εξουσία!

http://piazzadelpopolo.blogspot.gr/2012/08/blog-post_4515.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!