Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Να ποιοι ζητούν την ψήφο μας ! ! !


ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ.

Είναι πράγματα που πρέπει να ξέρει ο ελληνικός λαός όταν θα πάει να ψηφίσει.



ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟ 2009 Η ΝΤΟΡΑ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗ ΣΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΚΑΙ ΞΑΝΘΗ ΕΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΔ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΣΑΔΙΚ ΕΚΑΝΕ ΑΓΩΝΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΙ ΗΝΤΟΡΑ ΗΡΘΕ ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΞΑΝΘΗ 55,9 ΚΑΙ ΣΕ ΡΟΔΟΠΗ 57,8 ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ  ΣΑΜΑΡΑ.....


ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΠΗ ΗΤΑΝ Ο ΑΧΜΕΤ ΙΛΧΑΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΑΔΙΚ. ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΗ 2012 Η ΝΤΟΡΑ ΗΛΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΗ ΡΟΔΟΠΗ ΛΙΓΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΝΔ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΙΛΧΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΛΕΓΟΤΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΝ Η ΝΤΟΡΑ ΕΠΙΑΝΕ ΤΟ 3%.


ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ- ΣΑΜΑΡΑ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΙΛΧΑΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΒΑΖΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΝΔ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ .


Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΙΛΧΑΝ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ Η ΝΔ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΡΘΕΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ 1 ΕΔΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΩΡΕΙ ΣΤΟ ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΕΑΝ Η ΝΔ ΔΕΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΟΠΟΤΕ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΞΩ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ.


Ο ΙΛΧΑΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΩΣ ΤΡΙΤΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΙΑ ΕΔΡΑ ΕΞΑΛΛΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ Ο ΚΑΡΑΓΙΟΥΣΟΥΦ ΜΕΜΕΤ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΑΔΙΚ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ.


ΑΡΑ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΙΛΧΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΒΓΕΙ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟΠΗ. ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΗ ΝΤΟΡΑΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΟΣΟΙ ΑΘΡΟΙΖΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΑ ΝΤΟΡΑΣ + ΣΑΜΑΡΑ. ΑΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΦΙΛΟΔΟΞΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΝΑΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΟ ΤΗ ΛΕΖΑΝΤΑ 2.


ΑΡΑ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ 6 ΕΔΡΕΣ 3 ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ 3 ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΠΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ


ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΩ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΕΙΤε ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΙ.


Ψηφιστε ελληνικά την επομενη φορα. Πατριωτικά ελληνικά


 http://ellhnikhaktofylakh.blogspot.com/2012/05/blog-post_5796.html#more






1 σχόλιο:

  1. Δεν γεννάει πιά αυτή η ιερή γη πατριώτες με καρδιά και ψυχή,με φιλότιμο,αξιοπρέπεια, αγάπη γι αυτήν την πατρίδα που τόσοι λαοί τεμαχίζουν την ιστορία της για να καρπωθούν και οικειοποιηθούν ένα κομάτι της δόξας της.
    Προδότες,ανάξιους,ανίκανους γεννάει.Και οι ελάχιστοι εναπομείνατες Έλληνες παραμένουν σιωπηλοί στο περιθώριο και αποκλεισμένοι από αυτό το πανίσχυρο ,πανούργο σύστημα που εξαγόρασε κάθε θέση ισχύος για να μην μπορεί κανείς να του σταθεί εμπόδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!