Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ? ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΞΕΥΤΙΛΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ..








Δεν μπορει να συμβαινει αυτο.

Καποιος να μου εξηγησει οτι …

Δεν μπορει οι λογοι που γεννηθηκαμε να είναι να πληρωνουμε λογαριασμους μεχρι να πεθανουμε.

Δεν μπορει οι λογοι που γενηθηκαμε να είναι να υπακουμε και μαλιστα τυφλα σε μερικους δωσιλογους, να πηρωνουμε ο,τι μας λενε και μαλιστα χωρις αντιρρήσεις.

Δεν μπορει να συνεχιστει άλλο αυτή η κατασταση, τα παιδια μας να φευγουνε εξω μεταναστες για  ένα κομματι ψωμι, αφου εδώ ουτε αυτό δεν μπορουν να εχουν.

Δεν μπορουμε να ζουμε άλλο με τις συνταξεις των γονιων ή των παππούδων.
ΠΡΕΠΕΙ να δουλεψουμε κειεμεις.

ΑΛΛΑ για να γινει αυτό πρεπει να  είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ελευθεροι από χρεη, ελευθεροι από δωσιλογους, ελευθεροι να αποφασιζουμε ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. !!!

Μεχρι τελους του χρονου, και είναι αρκετος χρονος, πρεπει να ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ,   ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗ  ΧΩΡΑ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ πχ σε ενα χρονο από σημερα .!!

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΤΕ?  Θα πληρωνουμε ακομα φορους-ενφια-φορους πανω στους φορους ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟ, ενώ στην Ελλαδα του σημερα ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΛΙΣΤΑ,
ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΞΣ ΧΩΡΑΣ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΠΗΓΕ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΠΥ ΒΓΗΚΕ Η ΑΑΔΕ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΗ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..

ΜΕΣΑ ΣΤΟ '18 ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝΕ ΟΛΑ, ΣΤΡΑΤΟΣ, ΣΥΝΟΡΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ,  ο,τι εχει μεινει απουλητο  ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΙΑΥΤΟΙ ΤΟ ΚΑΤΙΤΙΣ ΤΟΥΣ.!!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ?
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΞΕΥΤΙΛΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ..
ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, και μαλιστα χωρις αντιρρηση, 

«Η κυβέρνηση δεσμεύεται να διαβουλεύεται και να ΣΥΜΦΩΝΕΙ με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για όλες τις ενέργειες που αφορούν την επίτευξη των στόχων του Μνημονίου Συνεννόησης, πριν από την οριστικοποίηση και τη ΝΟΜΙΚΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ.» 
ή αλλιως πως λεμε "ουτε για κατουρημα δεν μπορουν να πανε αν δεν παρουν την αδεια"?
ΤΣΙΠΡΑΣ κ.σια. – ΜΝΗΜΟΝΙΟ ν3
Νόμος 4336/14-8-2015 (ΦΕΚ 94). Άρθρο 3 …

αρα λοιπον ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΕΜΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ .!!

Πρεπει να αποφασισουμε αν και κατα ποσο θελουμε να συνεχιστει ακομα αυτη Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΙ ΚΑΤ΄ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ .!!

Επειδη δεν μπορει να ειμαστε ολοι σαν αυτους τους ξεφτιλισμενους, καποιοι ακομα εκει εξω σκεφτεστε ΑΚΟΜΑ ΛΟΓΙΚΑ, ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ, ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΠΕΣΕ Ο ΚΛΗΡΟΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΦΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΠΡΙΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!