Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Δ.Καζάκης στο Ράδιο Νίκη 96.4 FM - 10 Σεπ 2015 (για ποιο λογο να ψηφισει καποιος ΕΠΑΜ);


1 σχόλιο:

  1. Ολοι αυτοι οι παρωχημενοι πολιτικοι, που κανουν πολιτικη για το θεαθηναι, απλα και μονον επειδη ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ τι αλλο να κανουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.!! και ενω το ξερουμε ΟΛΟΙ, τοσο καιρο τους στελνουμε να μας εκπροσωπησουν στη βουλη.
    Αυτη η κοροιδια πρεπει επιτελους να σταματησει, να πουμε "ως εδω, φτανει πια, δεν παει αλλο"!

    ΔΕΝ ειναι γελοιο, να ξαναστειλουμε στη βουλη τα ΙΔΙΑ κομματα που
    ξεπουλησαν τη χωρα, ή και κομματα που καποτε ολοι τα χλευαζανε και τωρα τα
    προστατευουνε και τα προωθουν οσο τιποτα αλλο; Και οχι το ΕΠΑΜ, ενα κινημα που εχει αποδειξει, αν μη τι αλλο οτι ειναι συνεπες σε ο,τι κανει, ο,τι λεει, και κυριως οι ανθρωποι που το απουελουν ειναι αποφασισμενοι, και πραγματικα ταγμενοι σε αυτο που κανουν, και που αυτό το συστημα το φοβαται τοσο πολυ, Το φονουνται οι ασυνεπείς για τη συνέπειά του, οι διστακτικοί και οι «χλιαροί» για την αποφασιστικότητά του, οι ανορθολογικοί και οι προχειρολόγοι για τον ορθό και τεκμηριωμένο προγραμματικό του λόγο.

    Οχι πρεπει λοιπον, Επιβαλεται να μπει, τωρα ΕΙΔΙΚΑ που εχουμε τη δυνατοτητα να μπουμε και να τους ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ολους και ολα μεσα σε ενα-δυο μηνες κυριολεκτικα, και μαλιστα εκ των ΕΣΩ.!!!
    Αφου στη τελικη, αυτο το κοινοβουλιο ΔΕΝ μας εκπροσωπει πλεον, ΤΙ διαολο το
    θελουμε, για να τους εχουμε απλα και μονο να ψηφιζουν μνημονια, να κανουν ο,τι
    γουσταρουν, και να παιρνουν 10,000€ το μηνα, αφορολογητα πρακαλω, ειμαστε
    σοβαροι??

    Εξοδος λοιπον απο ευρω, μνημονια, και τιμωρια επιτελους σε ολους αυτους, οι οποιοι μας εφεραν σε αυτό το χαλι, με Πραγματικο σχεδιο για μια ΟΜΑΛΗ μεταβαση σε εθνικο νομισμα.!!!!
    Διοτι τελικα η ουσια ειναι μια, χωρις εθνικο νομισμα εθνικη προκοπη
    δεν υπαρχει.!!!

    Για μιά Ελλάδα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ.!!!
    Για μιά Ελλάδα ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.!!! http://epamhellas.gr/metavasi/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!