Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Το πρωτοσέλιδο από Το ΧΩΝΙ αυτής της Κυριακής!

(Μνημονιακό) ξεπούλημα της χώρας χωρίς Πετρ-ΕΛΕΟΣ!

Αυτήν την Κυριακή Το ΧΩΝΙ αποκαλύπτει πώς η κυβέρνηση Σαμαρά παραδίδει στους ξένους τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας με αντιδημοκρατικές και αδιαφανείς διαδικασίες.

Δείτε Στο ΧΩΝΙ:

Δίνουν (και) τα πετρέλαια στους ξένους χωρίς να ρωτήσουν τη Βουλή



- πώς ο υπουργός ΠΕΚΑ, Γιάννης Μανιάτης άνοιξε την πόρτα στα ξένα αρπακτικά,

- με ποιες δόλιες μεθοδεύσεις παρέκαμψαν τη Βουλή με ρεσιτάλ αντιδημοκρατικής νοοτροπίας,

- γιατί «καθάρισαν» από τη διαδικασία και την Ελληνική Διαχειριστική Εταιρεία Υδρογονανθράκων, καθιστώντας την έναν φορέα-«φάντασμα»,

- πώς φέρνουν ΞΕΝΟ σύμβουλο για να τρέξει τη διαδικασία του ξεπουλήματος,

- πόσο θα κοστίσει στο Δημόσιο (επομένως στον υπερφορολογημένο Έλληνα) ο σύμβουλος αυτός και η κουστωδία του.

Την ώρα που ο ελληνικός λαός στενάζει απελπισμένος, ο Σαμαράς και οι υπουργοί του προχωρούν ακάθεκτοι το σχέδιο της οριστικής υποδούλωσης της πατρίδας μας στα ξένα συμφέροντα, ξεπουλώντας για «ψίχουλα» και την τελευταία ελπίδα της πατρίδας μας να δει άσπρη μέρα, τα κοιτάσματα πετρελαίου!

Μη χάσετε αυτήν την Κυριακή Το ΧΩΝΙ που αποκαλύπτει ότι η κυβέρνηση Σαμαρά «ξέχασε» ακόμη και να διαπραγματευθεί για τα δικαιώματα του Δημοσίου επί της παραγωγής!

Χωρίς διαφάνεια, χωρίς ντροπή, χωρίς τέλος ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ.

Το ΧΩΝΙ στα περίπτερα όλης της χώρας και αυτήν την Κυριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!