ανυπακοη, τοσο απλο...

ανυπακοη, τοσο απλο...

Σάββατο, 5 Ιουλίου 2014

Έφθασε το πρωτοσέλιδο από Το ΧΩΝΙ της 6ης Ιουλίου!

Τελειωμό δεν έχει το έγκλημα με τη ΔΕΗ. Δε φτάνει που ξεπουλάνε τον πιο στρατηγικό τομέα της ελληνικής οικονομίας. Δεν φτάνει που φέρνουν ολοταχώς, νέα αύξηση των τιμών του ηλεκτρικού.
 Δεν φτάνει που δίνουν τεράστια προίκα στον - ξένο, όπως όλα δείχνουν - αγοραστή της "μικρής ΔΕΗ" (λένε 30% αλλά - κάτω από το τραπέζι - δίνουν το 50%)
Την ίδα ώρα, ΕΥΝΟΥΧΙΖΟΥΝ και τη "μεγάλη ΔΕΗ" ώστε να μην της αφήσουν περιθώριο να ανταγωνιστεί το μικρό... αδερφάκι της.Σύμφωνα με όρο που έκρυψαν στο νομοσχέδιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ στη "μεγάλη ΔΕΗ" να ακολουθήσει "κάθε μορφής επιθετική εμπορική πολιτική" για 6 μήνες!

Τι πάει να πει αυτό; Οτι η - κρατικής ιδιοκτησίας - μεγάλη ΔΕΗ δε θα μπορεί να προσφέρει ρεύμα σε ανταγωνιστικές τιμές. Θα υποχρεώνεται να πουλάει ακριβότερα. Ούτε διαφήμιση θα κάνει ούτε... τίποτα...

Και βέβαια με τον τρόπο αυτό - όχι μόνο δε θα έχει καμία απολύτως πιθανότητα να επαναπροσελκύσει τους παλιούς της πελάτες, αλλά... -  θα διώχνει τρέχοντας και όσους της έχουν απομείνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Στο ΧΩΝΙ ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!