ανυπακοη, τοσο απλο...

ανυπακοη, τοσο απλο...

Δευτέρα, 5 Μαΐου 2014

Ευρωπαϊκή Ένωση. Τι μας έχει προσφέρει; ΒΙΝΤΕΟ

Μία εμπορική ένωση κρατών φάνηκε να εξελίσσετε σε μία μεγάλη ένωση των λαών της Ευρώπης. Ώσπου κάτι στράβωσε. Ίσως από την αρχή να είχε χτιστεί στραβά και να μην το είχαμε καταλάβει.
Σίγουρα όμως κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί μία Ευρωπαϊκή Ένωση που έχει πλέον μετεξελιχθεί σε άξιο συνεχιστή του Χιτλερικού καθεστώτος. Μία Ε.Ε. των τραπεζών που στηρίζουν σήμερα το ίδιο άθλιο καθεστώς που στήριξαν 7 δεκαετίες πριν και αιματοκύλισε τον κόσμο όλο. Το ίδιο κάνει και σήμερα μόνο που αντί για όπλα χρησιμοποιεί το χρέος, τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και εξαγορασμένες κυβερνήσεις.
Και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα.
Η σημερινή εικόνα είναι απελπιστική.
Οι αποφάσεις στην Ε.Ε. λαμβάνονται από διορισμένους επιτρόπους υπό την εποπτεία ενός διακοσμητικού διορισμένου προέδρου.
Το τερατούργημα που ονομάζεται Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας ετοιμάζεται να αλέσει κράτη και λαούς.
Με την τραπεζική ενοποίηση χάνεται και ο όποιος ελάχιστος έλεγχος υπήρχε στις τράπεζες.
Η διαφθορά σε όλη την Ε.Ε. έχει φτάσει πρωτοφανή επίπεδα. Ακόμα και το σύστημα των λόμπι στις ΗΠΑ μοιάζει με νηπιαγωγείο μπροστά στις ωμές παρεμβάσεις των καρτέλ και των τραστ στον σχεδιασμό των Ευρωπαϊκών πολιτικών.
Τα βόρεια κράτη στην προσπάθεια τους να επιβιώσουν λεηλατούν και κανιβαλίζουν τον Νότο.

Δυστυχώς αυτή η κατάσταση δεν διορθώνεται. Πρέπει αυτό το σάπιο σύστημα να καταστραφεί ολοσχερώς και να δομηθεί μια νέα Ευρώπη των λαών όπου είναι κύριοι στον τόπο τους. Όπου θα υπάρχει σεβασμός ανάμεσα στους λαούς. Όπου θα υπάρχει Δημοκρατία, Πολιτισμός, Δικαιοσύνη και Αξιοπρέπεια.

Πέρα από την προπαγάνδα και την τρομοκρατία των καθεστωτικών Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης ας αναλογιστεί ο καθένας τι έχει προσφέρει αυτή η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Ελλάδα. Ας ερευνήσει λίγο την εξέλιξη που προορίζουν για την Ε.Ε. και την θέση μας σε αυτή.

Ελπίζουμε αυτό το σύντομο βίντεο να προσφέρει αρκετή τροφή για σκέψη. Στην αρχή βλέπουμε μία παρουσίαση της "ευεργετικής επίδρασης" της Ε.Ε. στην εξέλιξη της Ελλάδας από τον Αναστάσιο Κώνστα, υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΕΠΑΜ, και στην συνέχεια μερικές εικόνες που μπορούν να αποτελέσουν τροφή για σκέψη και έρευνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!