Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Το ψέμα δεν παλεύεται, αν όπλο σου δεν έχεις την ΑΛΗΘΕΙΑ!

Σκληρά θα σου μιλήσω φίλε, γιατί πικρή είναι η αλήθεια, που οι ανδρείοι αγαπάνε και την ψάχνουν! Ψάξε μέσα σου να βρεις σε τι 
«ομοιάζεις τω θηρίω», γιατί, αν αυτό δεν κάνεις και δεν πετάξεις από το νου και την ψυχή σου ό,τι τους θυμίζει και ό,τι σε αυτούς σε απωθεί, τίποτα δε θ’ αλλάξει! Μη
γελιέσαι άλλο, τίποτα καλό δε θα γίνει, χωρίς κι εσένα πρωταγωνιστή! Οι ώρες και οι μέρες που θα έρθουν είναι ο καιρός της κρίσης για όλους μας, που έχουμε μοίρα κοινή και έχουμε την τιμή να είμαστε Έλληνες!

Είναι η ώρα της ευθύνης που όλοι έχουμε γι’ αυτό που ζούμε! Όχι γιατί δανειστήκαμε λεφτά, που τα εξαργυρώσαμε με ψεύτικα «είδωλα», αλλά γιατί δανείσαμε την ψυχή μας ,την ελεύθερή μας βούληση στους εμπόρους της αυταπάτης, στους διαφθορείς και τους χαμερπείς χαμαιλέοντες ,που κάποιοι άλλοι επιτήδειοι τους ελέγχουν, για να κλέβουν τον κόπο και το αίμα των «ηλιθίων», που πιστεύουν σε ένα ιδεολόγημα ,σε μια ψευδαίσθηση, που μας πουλάνε , για να αγοράζουν τις ζωές μας και να τις ξεπουλάνε οι «ρήτορες» της συμφοράς, στους «ισχυρούς» του χρήματος, στα πολυεθνικά «συμφέροντα» του μίσους και του σκότους ,στους μαφιόζους των αγορών τους! Ο πιο μεγάλος μας εχθρός είναι ο κακός μας εαυτός, που έμαθε να βολεύεται σε κούφιες αυταπάτες, στα εύκολα και τα ρηχά συνθήματα και στις«ταμπέλες», που μόνο σε δειλούς και ξεπουλημένους πια ταιριάζουν!

Φτάσανε στο απόγειο της παρακμής και του θράσους! Ποιοι είναι αυτοί που μας εμπαίζουν, μας ξεπουλάνε έναντι πινακίου φακής και βρωμίζουν την ψυχή μας;

Οι αλητήριοι, οι τυχοδιώκτες οι αγύρτες με τις γραβάτες, που νομίζουν κιόλας ότι είναι άνθρωποι, και μιλάνε με ύφος χιλίων καρδιναλίων και ξεστομίζουν λόγο περί ηθικής, περί λαικού αισθήματος ,περί ντροπής , περί ανέμων και υδάτων, που να τους πάρει και να τους σηκώσει ο άνεμος …Και τώρα που ούτε τα ύδατα όλης της οικουμένης δε φτάνουν να ξεπλύνουν τις βρωμιές τους, πώς ως παράσιτα και πάλι θα συνεχίσουν να κατατρώνε το σώμα του «ξενιστή», της πολύπαθης πατρίδας μας, που είμαστε όλοι εμείς;

Γλοιώδεις, αναίσχυντοι, νεκροθάφτες ζωών κι αγέννητων ψυχών και τολμάνε ακόμα να μιλάνε και να μας πείθουν για τις «καλύτερες προθέσεις» τους, όταν σύσσωμος ο λαός σπαράσσεται από τις προδοτικές, τις άνομες και δωσιλογικές πολιτικές τους, εξαθλιώνεται και ξεπουλιέται;

Μιλάνε για δημοκρατία στη χώρα που αυτοί παρέδωσαν ως δουλοπαροικία χρέους στους γύπες των αγορών τους! Μιλάνε για έθνος και λαική ενότητα! Εκμεταλλεύονται το φιλότιμο και την αξιοπρέπειά μας μέχρι να τα καταργήσουν ,μέχρι ως καλά «θύματα» να μας παραδώσουν στη σφαγή και τον όλεθρο και την πατρίδα μας «Ιφιγένεια» να κάνουν στα χέρια των πιο άνομων και διεστραμμένων «αφεντικών» ,που «γέννησε» ποτέ ο πλανήτης!

Βρωμίσανε τις λέξεις, όλες τις ιερές «Ελληνίδες» λέξεις, γιατί είναι μιάσματα, δειλοί και επηρμένοι αγύρτες κι έμποροι ψευδαισθήσεων, που κατακερματίζουνε ζωές, που τρέφονται με τον ανθρώπινο πόνο ,το αίμα και το δάκρυ! Είναι τέρατα ανθρωπόμορφα που θέλουν να μας «ρουφήξουνε» το αίμα ,για να σώσουν τα βρώμικα τομάρια τους!

Θαρρείτε πως όλη αυτή τη βαρβαρότητα μπορεί άλλος κανείς να την αντιπαλέψει από σύσσωμο τον Ελληνικό λαό; Όποιος ακόμα πιστεύει στις αυταπάτες ,που του πουλάνε τα

«μαγαζάκια» του διαχωρισμού, του διχασμού και της τηλεδικτατορίας είναι πολύ γελασμένος ή επιμένει να ζει στον κόσμο του ,κάνοντας κακό στον εαυτό του και στους γύρω του! Αυτά όλα τα μαγαζάκια εμείς τα θρέψαμε «ως φίδια στον κόρφο μας», για να μας δηλητηριάζουν την σκέψη και την ψυχή μας και να μας ξεπουλάνε ως αριθμούς!

Όποιος νομίζει ότι με τις εκλογές θα γλιτώσει ,και κάτι θα αλλάξει αιθεροβατεί! Αυτή η κρίση είναι η τελική για όλον τον πλανήτη. Ή ΘΑ ΝΙΚΉΣΟΥΝ ΤΑ «ΘΗΡΊΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ Ή ΟΙ ΛΑΟΙ! Δεν υπάρχουν ούτε εύκολες ,ούτε μέσες λύσεις πια! Το σύστημα έφτασε στα όριά του και κατατρώει πια τα ίδια τα θηράματά του, κανιβαλίζει με «δούρειο ίππο» τα ανδρείκελά τους ζωντανούς νεκρούς-αφού τέτοιους μας κατάντησε!

Αν ακόμα εθελοτυφλούμε ή συνεχίζουμε να εμπιστευόμαστε κόμματα ξεπουλημένα και δοτά ,εγκλωβισμένοι –ακόμα και τώρα- σε φρούδες αυταπάτες του χθες, τότε ο θάνατος είναι η μοίρα μας! Αν εγερθούμε και διεκδικήσουμε όλοι μαζί τη χώρα και τις ζωές μας, τότε ΜΟΝΟ υπάρχει ελπίδα- και μάλιστα τόσο φωτεινή ,που δε μπορούμε ούτε να τη φανταστούμε!

Αν την Ελλάδα της καρδιάς σου βρεις, τότε μόνο τον εαυτό σου και τον διπλανό σου θα αγαπήσεις. Δύσκολος δρόμος και τραχύς το ξέρω-μα είναι ο μόνος ελπιδοφόρος! Και τότε σίγουρα θα βρεις και τον τρόπο και τον άλλο δρόμο της ενότητας και της ανατροπής τους, όπου όλοι μαζί θα ανταμώσουμε κι όλοι μαζί θα δώσουμε την πιο μεγάλη κι ιερή μάχη της ζωής μας για την τιμή, το δίκιο και την πατρίδα!

Έλλη Διαμαντοπούλου, μέλος του Ενιαίου Παλλαικού Μετώπου,(Ε.ΠΑ.Μ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!