ανυπακοη, τοσο απλο...

ανυπακοη, τοσο απλο...

Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2013

Εφθασε το πρωτοσέλιδο από Το ΧΩΝΙ αυτής της Κυριακής, Οι Ελληνες κηρύσσουν στάση πληρωµών.!


         
    - Το ΧΩΝΙ φέρνει στη δηµοσιότητα έκθεση της Ρυθµιστικής Αρχής Ενέργειας - Ο ελληνικός λαός πληρώνει (ακόµη και µε τη ζωή του) την αδυναµία της ΔΕΗ να διαχειριστεί τους πόρους που της χαρίζει το ελληνικό Δηµόσιο!

Για πρώτη φορά τις τελευταίες δεκαετίες, ο Ελληνας ζει µε το κρύο. Ή, µάλλον, ο τυχερός Ελληνας ζει µε το κρύο. Ο άτυχος πεθαίνει µε το κρύο.

Την ώρα που χιλιάδες νοικοκυριά δεν έχουν ρεύµα, καθώς αδυνατούν να πληρώσουν τους πρωτοφανείς λογαριασµούς του ηλεκτρικού, µια έκθεση-κόλαφος της Ρυθµιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ) αποκαλύπτει ότι οι τιµές της ∆ΕΗ είναι πολύ υψηλότερες από αυτές που θα έπρεπε!

Το έγγραφο της ανεξάρτητης αρχής που φέρνει στη δηµοσιότητα Το ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή, λέει ξεκάθαρα ότι η ανικανότητα της ∆ΕΗ να αξιοποιήσει αποτελεσµατικά τους πόρους που της έχει διαθέσει -χωρίς αντάλλαγµα, µάλιστα- το ελληνικό ∆ηµόσιο έχει συνέπεια να «φουσκώνουν» οι τιµές του ηλεκτρικού!

Οι Ελληνες κηρύσσουν στάση πληρωµών

Κατά 381 εκατοµµύρια αυξήθηκαν τα ληξιπρόθεσµα χρέη των πολιτών προς το δηµόσιο µόνο στο διάστηµα Σεπτεµβρίου-Οκτωβρίου φέτος.

Ολο και περισσότεροι Ελληνες αδυνατούν να εξοφλήσουν τα ληξιπρόθεσµα χρέη τους στο δηµόσιο.
Υψηλότερη η φορολογία της µέσης ελληνικής οικογένειας από το µέσο όρο στην Ευρώπη, παρά τις ανοησίες Στουρνάρα.

Πάνω από δυόµισι εκατοµµύρια Ελληνες χρωστούν στην εφορία συνολικά 22,9 δισεκατοµµύρια ευρώ σε ληξιπρόθεσµες οφειλές και πρόστιµα, ενώ περίπου 500 χιλιάδες επιχειρήσεις και οργανισµοί χρωστούν 39,8 δισ. ευρώ σύµφωνα µε τα τελευταία στοιχεία του υπουργείου Οικονοµικών.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ Στο ΧΩΝΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!