Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Στο ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή: στη δημοσιότητα πρωτόκολλο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που ορίζει ότι αρκεί η διαβεβαίωση της ισραηλινής φαρμακοβιομηχανίας για να κυκλοφορούν τα φάρμακα της χωρίς κανέναν άλλο έλεγχο!!!!

Η Μέρκελ προωθεί τα γερμανο-ισραηλινά συμφέροντα στο  φάρμακο και ο   Αδωνις ψήφισε νόμο για να κατακλύσουν την Ελλάδα...

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Στο ΧΩΝΙ αυτής της ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΕΠΑΜ: Διεθνής Συνάντηση για το εθνικό νόμισμα, το χρέος και τη    δημοκρατία - Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Κεραμεικό!
---

Κολλημένος με τη... φιέστα ο Σαμαράς:

Νέο «success story» για τον Αντώνη Σαμαρά... Στήθηκε μπροστά  στα φλας   και υπέγραψε μαζί με το Ιδρυμα Ωνάση τη  συνεισφορά του τελευταίου  στο  Ελληνικό Επενδυτικό Ταμείο...το  οποίο όμως δεν υπάρχει!
---


Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην καλλιέργεια της γης:

Η Ελλάδα μπορεί να γίνει παγκόσμια αγροτική υπερδύναμη,  ικανή όχι   μόνο να καλύψει τις διατροφικές ανάγκες του  πληθυσμού της, αλλά και   να εξαγάγει αγροτικά προϊόντα κορυφαίας  ποιότητας.
---

Παραπλανητική τακτική Στουρνάρα για τα «αμαρτωλά» perpetual:

Τη διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου απαξίωσε ο «τσάρος»,   μεταθέτοντας την ευθύνη της απάντησης για το μέγα σκάνδαλο  των «εις   το διηνεκές» ομολόγων σε Τράπεζα της Ελλάδος και  Επιτροπή   Κεφαλαιαγοράς.
---

«Γαλάζιες» προσλήψεις στο παρα - πέντε της πώλησης του ΑΔΜΗΕ:

Την ώρα που κυβέρνηση και Αρθούρος Ζερβός σχεδιάζουν το ξεπούλημα  της   ενεργειακής ραχοκοκαλιάς της χώρας, ο Ιωάννης Γιαρέντης του  ΑΔΜΗΕ   βολεύει «ημέτερους».
---

Συνεχίζει να εκθέτει τον αδερφό του ο Σαμαράς:

Πρωτοφανείς παρεμβάσεις στο υπηρεσιακό Συμβούλιο, που  κλήθηκε να   αποφανθεί για την απόλυση της καθηγήτριας που έπιασε τον  γιο του   Αντώνη Σαμαρά να αντιγράφει!
---

Αυτή την Κυριακή, ΓΕΛΙΟ ΜΕ... Το ΧΩΝΙ και με... επιλογή:

Μαζί με την εφημερίδα, και τα τρία dvd του Διογένη Δασκάλου για να    διαλέξετε όποιο θέλετε!
---

Ο Τούρκος πρόξενος κάνει κατήχηση σε τζαμί της Κομοτηνής:

Αντί να απευθύνεται στους πιστούς, ο φευδο-μουφτής έχει κάτσει με    σκυμμένο το κεφάλι στα πόδια του Τούρκου πρόξενου Κομοτηνής και τον    αφήνει να κάνει κήρυγμα εθνικιστικής προπαγάνδας και, μάλιστα, σε    στάση χότζα!
---

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ >>>    http://www.toxwni.gr/xoni-apokleistika/item/8866-anekselegkta-ta-epikindina-israilina-farmaka-stin-eiropaiki-enosi-mi-xasete-to-xoni-aitin-tin-kiriaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!