Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Παιδιά το ξεφτιλίσατε. Κακό θέατρο μεταξύ γελοίων κομπάρσων το Σκοπιανό. Το λόγο τώρα τον έχει ο λαός!


Δημήτρης Κυπριώτης










Από εκεί το πήγαν, από εδώ το έφεραν, κατόρθωσαν οι γελοίοι και ατάλαντοι κομπάρσοι, που παριστάνουν τους πρωθυπουργούς και υπουργούς των Εξωτερικών, να φέρουν σε πέρας την αποστολή που τους ανέθεσαν οι πρωταγωνιστές Η.Π.Α για ΝΑΤΟ και ΕΕ της Γερμανίας. Αυτή είναι η αλήθεια, αλλά «και  εσύ λαέ βασανισμένε μην ξεχνάς τον Ωρωπό»!

Αφού έπρηξαν και τους δύο λαούς, για το δήθεν τηλεφώνημα του ενός προς στον άλλο, ανάλογα που πέταγαν τη μπάλα κάθε φορά, μην τυχόν ξεχάσουμε και τη φιλαθλοποίηση της πολιτικής,  τελικά ως δια μαγείας και λίγο πριν κλείσει η Ελληνική Βουλή, σιγά μην ίδρωνε τώρα το αφτί του Αλέξη για αυτήν και τους κατοίκους της, αφού τους  έχει όλους στο τσεπάκι του, ξαφνικά βγήκε γκριζαρισμένος καπνός που αύριο φυσικά θα γίνει κατάλευκος!!

Και να σου τώρα τα επινίκια των Τσίπρα-Κοτζιά, αφού κατόρθωσαν να δώσουν στο πιάτο το όνομα της Μακεδονίας, αλλά  και ότι άλλο είχε ο κατάλογος που προσκόμισαν  οι Σκοπιανοί, με την υπαγόρευση των ξένων προστατών. Και επειδή οι Σκοπιανοί ήταν από χρόνια οι δύσκολοι παίκτες, τελικά το εύκολο θα ήταν να υποχωρήσει ο ενδοτικότερος, που  τυχαίνει και δηλώνει «αριστερός». Κάπως έτσι θα γραφτεί το τέλος μιας ακόμη «σκληρής διαπραγμάτευσης».

Ο Ελληνικός λαός επειδή όλα αυτά τα χρόνια, έχει μάθει πολύ καλά τι σημαίνει "σκληρή διαπραγμάτευση",  από όλες τις μνημονιακές- εθελόδουλες κυβερνήσεις και ιδιαίτερα από  την εποχή Βαρουφάκη και εντεύθεν, ας βγει και ας πανηγυρίσει ακόμη μία φορά, αφού μετά το Δημοψήφισμα και  την οικονομική ευμάρεια που ακολούθησε μέχρι σήμερα η κυβέρνηση Τσίπρα –Καμένου, μας προετοιμάζει τώρα να υποδεχθούμε με  Εθνική υπερηφάνεια,   και τη λύση του μεγάλου Εθνικού μας θέματος, αυτό  της ονομασίας των Σκοπίων, που κανένας μέχρι σήμερα δεν έλυσε!

Βέβαια για αύριο ο κ. Καμένος έχει καλέσει τους δημοσιογράφους, για να δώσει βαρύνουσα συνέντευξη. Προφανώς ή ίσως να πρόκειται να ανακοινώσει τηναποχώρηση των ΑΝΕΛ  από την συγκυβέρνηση, αφού ο συνεταίρος του «κλείνει» το Μακεδονικό, στραπατσάροντας την κόκκινη γραμμή του κόμματός του ! Λέτε να συμβεί κάτι τέτοιο και να το γράψουν στα ρεκόρ του βιβλίου Γκίνες του 2018;

Όλα λοιπόν είναι έτοιμα και καλά προετοιμασμένα και δείχνουν, ότι μετά τις παλινωδίες και τα πάμπολλα και κοπιαστικά θα λέγαμε ταξίδια του κ. Κοτζιά και του ομολόγου του Δημητρώφ, και αφού έχυσαν πολύ ιδρώτα να διαβάζουν και να ξαναδιαβάζουν τις οδηγίες του γηραιού Νίμιτς, αυτός και αν δεν έριξε ιδρώτα, με το αζημίωτο φυσικά, αλλά να μην μπορούν να τις εμπεδώσουν. Και για αυτό ανέλαβε φροντιστήριο πότε η κ. Μέρκελ και πότε ο επί των Εξωτερικών υπουργός της και πότε ο ΓΓ του ΝΑΤΟ και άλλοτε ο ΥΠΕΞ των Η.Π.Α. Τελικά όμως  φαίνεται ότι το φροντιστήριο απέδωσε για τα καλά και τα παιδιά θα προβιβαστούν, από κομπάρσοι σε ηθοποιούς β΄ ρόλου.

Βέβαια υπάρχουν και μερικά τεχνικά προβληματάκια. Όπως για παράδειγμα, ότι ο χρόνος δεν φτάνει μέχρι τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, για να τακτοποιήσουν Σύνταγμα, αλυτρωτικά θέματα και κάτι άλλα. Αλλά τι είναι αυτά  μπροστά στο όνομα; Βέβαια και αυτοί οι Βούλγαροι τι σου είναι, την τελευταία στιγμή να θέσουν veto για το «Άνω Μακεδονία;». Ε, τι είναι αυτό, εκεί θα τα χαλάσει η Ελληνική κυβέρνηση. Ότι θέλουν τα Σκόπια. «Βόρεια Μακεδονία» και πάει και το παλιάμπελο. Μια ζωή που είναι να βγει, ας βγει μια ώρα αρχύτερα.

Βέβαια η ονομασία θα έχει χαρακτήρα ERGA OMNES, δηλαδή για κάθε χρήση και οι συνταγματικές αλλαγές που λέγαμε και για τις οποίες θα δεσμευτούν τα Σκόπια θα γίνουν. Πότε; Ε καλά χρειάζονται λίγο χρόνο. Πόσο ρε παιδιά θέλετε; 16-18 μήνες! Πολύ ωραία αναφώνησαν με χαρά οι δικοί μας. Μας βγάζετε και εμάς από μια δύσκολη θέση , δεν χρειάζεται να φέρουμε για ψήφιση στη Βουλή τίποτα. Αυτό θα έρθει όταν θα έχετε ολοκληρώσει τις δεσμεύσεις σας, αλλά εμείς  τηρούμε τη συμφωνία και δίνουμε το  οκ στα Σκόπια,  να ξεκινήσουν ενταξιακές  διαπραγματεύσεις με το καλό στην ΕΕ, με χρονικό ορίζοντα το 2025!!!!! Και φυσικά άμεσα στο ΝΑΤΟ, στην προσεχή Σύνοδο του Ιουλίου!!

Να λοιπόν που και ο κ. Καμένος δεν είναι ανάγκη να βιαστεί ούτε να παραιτηθεί, ούτε να ψηφίσει κάτι. Επομένως, ούτε γάτα ούτε ζημιά ή μάλλον, μεγάλη ζημιά για την Ελλάδα μας. Εκτός; Εκτός και αν ο λαός αποφασίσει,  όχι ένα συλλαλητήριο στην Αθήνα στις 8 Ιουλίου, ειδικά τώρα που  δεν θα φέρουν στη Βουλή για ψήφιση απολύτως τίποτα, αλλά μία μεγάλη κατασκήνωση μέχρι τις 8 Ιουλίου και μέχρις ότου  να αναγκαστεί αυτή η κυβέρνηση να φύγει και να προχωρήσει ο τόπος σε εκλογές. Γιατί αν περιμένει ο κόσμος οι εντός της Βουλής αντιπολιτευτικές δυνάμεις να κάνουν κάτι, π.χ να αποχωρήσουν από τη Βουλή και να αναγκαστεί ο Τσίπρας να πάει σε εκλογές, ματαιοπονεί!! 

Το μόνο που μένει και είναι δοκιμασμένο,  είναι αυτό που το έκανε   ο Ελληνικός  λαός   και έδιωξε τις κυβερνήσεις του ΓΑΠ, του Σαμαρο-Βενιζέλου και του Παπαδήμου, με τις τεράστιες συγκεντρώσεις των πλατειών. Γιατί να μην  μπορέσει να το κάνει και τώρα που έχει μπροστά του  την χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος;  Είναι στο χέρι του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!