Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

....όταν ο λαός φοβάται την κυβέρνηση υπάρχει τυραννία, όταν η κυβέρνηση φοβάται το λαό υπάρχει ελευθερία. !! (Τομας Τζεφερσον)








Εδώ και 8 χρόνια ζούμε υπο καθεστώς πληρους ανομιας. Ένα γιγαντιο ξεπούλημα έχει ξεκινήσει, με αποτέλεσμα η χωρα να κινδυνεύει να αλλάξει χέρια, η ακόμα χειροτέρα να κοπεί στα δυο.

Και καλά το πρώτο το αλλάζουμε, το δεύτερο ΔΕΝ γίνεται. Άπαξ και κοπεί ΤΕΛΟΣ. Αυτό ήταν. 

Κιαπο πάνω έχουμε κάτι μαριονέτες, εχουμε γινει ο περιγελος του πλανητη, μερικούς ανεπαγγελτους, να μας λένε όλα πάνε καλά, ΑΛΛΑ δυστυχως πρέπει να κόψουμε κιαλλο μισθούς, κιαλλο συντάξεις, να κόψουμε λιγο από δω, λιγο από κει, έτσι επειδή γουστάρουν, κιεπειδη ξέρουν ότι παρ' όλη τη γκρίνια θα το υποστουμε κιαυτο.

Και ερωτω, ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ακριβώς λόγο γίνονται όλα αυτά?  Για να  συνηθίσουμε στις περικοπές ώστε να έχουμε λιγότερη αντίσταση όταν θα κόβουν ίσως τη χωρα στα δυο ?  Μπορεί.
Εμείς όμως, ο λαός τι κάνουμε για να σταματήσουμε όλη αυτή την κατρακύλα? Ξεκινήσαμε με μνημόνια, και το χρέος ήταν 120% του ΑΕΠ, τώρα πήγε κοντά στο 160%, κι εμείς ακόμα τους δίνουμε το δικαίωμα της αμφιβολιας ? 
( Ελα μωρε θα φτιαξουν τα πραγματα, και άλλες τετοιες βλακειες ) ...
Ως ποτε θα ζούμε με ψευδαισθήσεις?
Ως πότε θα ζούμε μέσα στο φόβο του να μην ξέρουμε τι θα γίνει αύριο ?

Με ποιο δικαίωμα τους αφήνουμε και κάνουν ο,τι κάνουν, ενώ είναι κοινό μυστικό ότι τους αξίζουν τουλάχιστον ισόβια για τα όσα έχουν κάνει στη χώρα?
Δεν πρέπει κάποια στιγμή να τελειώνουμε με αυτές τις αυταπάτες και να δούμε την αλήθεια κατάματα ?
Καταντησαμε ομηροι της ιδιας μας της βλακειας, αυτα που μας κανουν 8 χρονια μετα δεν γινονται πουθενα, ακομα και ο πιο βλαξ θα ειχε ξεσηκωθει μεχρι τωρα..

Και ποια είναι αυτή η αληθεια? Ότι έτσι όπως πάμε ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ να δούμε όχι την ανάπτυξη που την έχουν κάνει καραμέλα, αλλα ούτε το Α από δαυτη.!!
Επιτέλους πρέπει να συνειδητοποιησουμε ότι χωρίς δικό μας νόμισμα ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥ ΘΕ ΝΑ.
Θα κάνουμε μια ζωή ο,τι θέλουν οι άλλοι.
Πρεπει να καταλαβουμε ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος, εκτος αυτόν του εθνικού νομίσματος.
ΑΛΛΑ για να φτάσουμε ως εκεί πρέπει να πετάξουμε ο,τι μας βαραινει, ο,τι μας κάνει τη ζωή μας κόλαση.
Και πως θα γίνει αυτό ? Απλώς τους στερούμε αυτό ακριβώς για το οποίο μας έχουν τόσα χρόνια ομηρους, και μας ξεζουμιζουν απτό πρωί μέχριτο βράδυ, ΤΑ ΛΕΦΤΑ  .!!
Δεν πιάνουν, ούτε έπιασαν ποτέ τόπο οι μουτζες οι βρισιές ούτε καν οι πορείες και οι διαδηλωσεις. Τα δοκιμάσαμε όλα αυτά.  Δεν βγήκε τίποτα απολύτως.
ΈΝΑ μόνο πιάνει σαυτούς, να τους στερήσεις ΤΑ ΛΕΦΤΑ.
ΕΝΑ μόνο πράγμα τους φοβίζει, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ.

Το ξέρουμε, το έχουμε καταλάβει, απλά πρέπει να το εμπεδώσουμε, και φυσικά να το κάνουμε να διαδωθει σε όλο και περισσότερο κόσμο ώστε να γίνει πράξη αύριο κιόλας.

Από στόμα σε στόμα. Έτσι γίνεται η αντίσταση, κάνοντας ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΌ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ, και όχι κάνοντας ο,τι κιαν σου πουν χωρίς να βγάλεις άχνα.
Και τότε να δεις αν θα βγάλουν το μήνα χωρίς στάλα αίμα.

Και να θυμόμαστε ένα πράγμα, ότι όταν ο λαός φοβάται την κυβέρνηση υπάρχει τυραννία, όταν η κυβέρνηση φοβάται το λαό υπάρχει ελευθερία. !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!