Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

Πότε θα γίνει ο Πόλεμος με την Τουρκία;;;
















Αρκετό χρονικό διάστημα μέχρι τώρα ακούμε και διαβάζουμε καθημερινά  σε όλα τα… Μ.Μ.Ε. ότι  είμαστε μια ανάσα από την έναρξη του Πολέμου με την καλή Φίλη και Σύμμαχο Τουρκία. Όμως  πρίν  αρχίσουν τα πολεμικά ανακοινωθέντα θα ήθελα να εκφράσω κάποιες σκέψεις , που, σαν γωστός περίεργος κάνω και να προσπαθήσω να  δώσω κάποιες σκέψεις  καθαρά για προβληματισμό.
Είναι γνωστό, ελπίζω σε όλους ότι η Ελλάδα είναι υπό Κατοχή , ακόμα και  DE  JURE, από την 14-8-2015 με την υπογραφή του τρίτου Μνημονίου.

Λίγο μετά, από τον  Ιούνιο  2016 παραδώσαμε και το Κεντρικό Ταμείο  στους κατακτητές με την  θεσμοθέτηση της ΑΑΔΕ που σημαίνει ότι  οποιοδήποτε ποσό χρημάτων συγκεντρώνεται από την, εν γένει φοροληστεία  κατατίθεται σε ειδικό λογαριασμό στην Τράπεζα της…Ελλάδος και από εκεί ταξιδεύει σε άλλη Γη και σε άλλα μέρη.

Αυτό σημαίνει ότι  για την όποια δαπάνη θέλει το Ελληνικό  παράρτημα της Ευρώπης  να πραγματοποιήσει θα πρέπει να ζητήσει να εκταμιευθούν τα ανάλογα ποσά  από τον «θεματοφύλακα» και να αποσταλούν στην Αποικία.
Αυτό σημαίνει, αν δεν κάνω λάθος, ότι μια πολεμική προετοιμασία και ακόμα περισσότερο  η πραγματοποίησή της  θα είναι αδύνατη  γιατί οι κατακτητές  η δεν θα θελήσουν να διακινδυνεύσει η   Αποικία τους, μέχρι να την λεηλατήσουν πλήρως,  η θα επιτρέψουν απλά και μόνον ένα πολεμικό επεισόδιο  λίγων ωρών έτσι ώστε να εμφανιστούν  σαν προστάτες,  ενδεχομένως και  με χερσαίες  Στρατιωτικές δυνάμεις.
Σε αντίθετη περίπτωση διατρέχουν τον κίνδυνο  να καταρεύσει ολόκληρο το Πολιτειακό και όχι μόνον το Πολιτικό σύστημα  από  μια Επανάσταση του  Λαού  κάτι το οποίο είναι και το πλέον πιθανό, εάν μάλιστα λάβουμε υπ όψιν μας ότι  τα όρια αντοχής του Λαού στην επίθεση που δέχεται οκτώ χρόνια τώρα  βρίσκονται  στα πρόθυρα του Γενικού ξεσηκωμού!

Εδώ λοιπόν γεννάται το ερώτημα: ΤΙ ΛΟΙΠΌΝ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ;;;
Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να  σκεφτούμε με έναν πιο διαφορετικό τρόπο  με την μεγαλύτερη δυνατή προσέγγιση στην πραγματικότητα, και αυτό γιατί έχουμε να κάνουμε, δυστυχώς, με το πιο επικίνδυνο  Δωσιλογικό  Πολιτικό Σύστημα από  την δημιουργία του Ελληνικού Κράτους.
Το γεγονός ότι μας  έβαλαν στην  τότε Ε.Ο.Κ. οφείλεται στο γεγονός ότι  ήθελαν όλοι να ελέγχουν την περιοχή  αυτή  όχι μόνον  Γεωστρατηγικά αλλά και Γεωοικονομικά  γιατί είναι το πέρασμα του Διεθνούς Εμπορίου σε ποσοστό περίπου 60-65% μέσω του Αιγαιακού χώρου αλλά στο ίδιο περίπου ποσοστό και  μέσω του οδικού δικτύου από Τουρκία προς Ευρώπη.  Αυτό σε συνδυασμό με τα Λιμάνια μας σημαίνει ότι  μια πολεμική σύρραξη μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας θα είχε καταστροφικά αποτελέσματα  για τις οικονομίες των  κατακτητών.
Θεωρώντας λοιπόν δεδομένο ότι   η Ευρώπη αλλά και η Η.Π.Α  ελέγχει σε μεγάλο βαθμό και την Τουρκία  και θέλουν να  «ηρεμήσουν» την περιοχή  γιατί  η  Τουρκία δείχνει σημάδια απειθαρχίας με  διεκδίκηση συγκυριότητας στο Αιγαίο, και όχι μόνον,  και με στόχο πάντα τν δική τους επικυριαρχία,  διέταξαν το πιο εθελόδουλο Πολιτικό Σύστημα του Πλανήτη να προχωρήσει σε παράδοση κυριαρχικών της δικαιωμάτων  στην Τουρκία  χρησιμοποιώντας απειλές κατά των  Ελλήνων Πολιτών  κάνοντας  συμφωνίες παραχώρησης  με το επιχείρημα, «Τι θέλετε Πόλεμο»;;
Στο σημείο αυτό είναι πολύ χρήσιμο να θυμηθούμε και πάλι κάποιες Δηλώσεις  Πολιτικών  που έγιναν κατά την πρόσφατη  περίοδο:

1.- ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ, σαν Πρόεδρος της «Βουλής» προς Νταβούτογλου κατά την εδώ επίσημη επίσκεψή του:  «Το Αιγαίο είναι Ελεύθερη Θάλασσα.»

2.- ΤΣΙΠΡΑΣ, σαν «ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ»:  «Δεν ξέρω οι Θάλασσες να έχουν Σύνορα».

3.- ΤΣΙΠΡΑΣ, σαν «ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ», προς Ερντογκάν  κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Ελλάδα: «Το Αιγαίο είναι θάλασσα Ειρήνης και ΔΙΑΛΟΓΟΥ».
Αλήθεια άραγε για ποιο θέμα;;;;

4.- ΣΥΛΛΗΨΗ  των Στρατιωτικών. Γιατί άραγε;; Μήπως για να γίνει η αφορμή  για να κλείσει η Αυλαία με την  «τελευταία πράξη του έργου»:

Τελειώνοντας αυτή την σύντομη παράθεση των σκέψεών μου για προβληματισμό  καλώ όλον τον Ελληνικό Λαό και κυρίως τις Ένοπλες Δυνάμεις, όχι αναγκαστικά την Ηγεσία τους, να δείξουν ψυχή σεβόμενοι και αναλογιζόμενοι τον Όρκο που έδωσαν όταν αποφοιτούσαν από τις Σχολές τους και έπαιρναν τα Ξίφη τους. Ας καταλάβουν ότι δεν είναι απλά κάποιοι Δημόσιοι Υπάλληλοι!!



Ο Αντώνης Παπαντωνίου, Υποναύαρχος Λ.Σ. (ε.α.) – Νομικός, είναι μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του Ε.ΠΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!