ανυπακοη, τοσο απλο...

ανυπακοη, τοσο απλο...

Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2018

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ! Μονόδρομος η ΑΝΑΤΡΟΠΗ!


Δημήτρης Κυπριώτης
Τα συλλαλητήρια Θεσσαλονίκης και Αθήνας, έγραψαν τη δική τους ιστορία και έχουν δημιουργήσει πονοκεφάλους σε κυβέρνηση και  κόμματα και όπως φαίνεται έχουν ανακατέψει και την τράπουλα.

Αυτό όμως για το λαό δεν φτάνει μόνο αυτό και για αυτό  ζητάει την ανατροπή του πολιτικού συστήματος, αφού αυτή η απαίτηση έχει γίνει σήμερα έχει  ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ, με τα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν και ταλανίζουν στην κυριολεξία τους πολίτες.

Ξέχωρα όμως από τα οικονομικά προβλήματα και τη δυστυχία, που έχουν καταπλακώσει τους πολίτες της Ελλάδας, έχει αρχίσει να παίζει σοβαρά ο διαμελισμός και η ακεραιότητα της Πατρίδας.

Θέλουμε να σωθεί ο τόπος μας και οι οικογένειές μας; Τότε χρειάζεται πολύ δουλειά από πολλούς. Τα στοιχεία για την ανατροπή υπάρχουν και μέρα με τη μέρα η αγανάκτηση ο θυμός μεγαλώνουν. Όμως αυτή η γιγάντωση χρειάζεται μεγάλη αυτοσυγκράτηση και πειθαρχία, για να μπορέσουμε να αποφύγουμε τα λάθη του παρελθόντος.


Τα δύο συλλαλητήρια και η κλιμάκωση της δράσης τους  μπορούν από σήμερα  κιόλας να αποτρέψουν αυτήν την καταστροφική εξέλιξη και να δρομολογήσουν  μια αντίστροφη πορεία για την ανάκτηση της εθνικής μας ανεξαρτησίας και τη διαφύλαξη της εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!