Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Αναφορά στην ημερίδα της 11ης Φεβρουαρίου 2018

Φωτογραφία του χρήστη ΕΠΑΜ - Ενιαίο Παλλαικό Μέτωπο.







«Τα Μνημόνια εγκαθιδρύθηκαν με αδρανοποίηση της Δημοκρατίας»

Σε μία κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Rοyal Olympic στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, ΗΜΕΡΙΔΑ που διοργάνωσε το Ε.ΠΑ.Μ., με θέμα «Τα Μνημόνια εγκαθιδρύθηκαν με αδρανοποίηση της Δημοκρατίας». Η Ημερίδα έγινε στο πνεύμα της μήνυσης – έγκλησης, Συνηγορία για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, που το Ε.ΠΑ.Μ. υπέβαλε στο Άρειο Πάγο την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου.

Στην εν λόγω ΗΜΕΡΙΔΑ αναπτύχθηκε η πολιτική διάσταση του ζητήματος από τον πρόεδρο του Ε.ΠΑ.Μ., Δ. Καζάκη, ο οποίος, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι είναι πρώτη φορά στην πολιτική ιστορία του τόπου που πολιτικό κόμμα καταθέτει μήνυση επί εσχάτη προδοσία. Ακολούθησε το κεντρικό θέμα από τον Δρ Νομικής, Δικηγόρο, κ Φώτιο – Σπυρίδωνα Μαζαράκη, επικεφαλής του τ. Δικαιοσύνης του Ε.ΠΑ.Μ. και συντάκτη της μήνυσης, ο οποίος ανέπτυξε το πλαίσιο και το πνεύμα της νομικής και πολιτικής αυτής ενέργειας με την οποία καταδεικνύονται για πρώτη φορά πράξεις εσχάτης προδοσίας και κατάλυσης του Συντάγματος, ο οποίος χειροκροτήθηκε θερμά από το κοινό.
Θερμά χειροκροτήθηκαν επίσης οι ομιλίες των εκλεκτών νομικών που ακολούθησαν, Δρ Φώτη Λεπίδα, Δικηγόρου, μέλους του Εθνικού Συμβουλίου του Ε.ΠΑ.Μ., που πραγματεύθηκε το θέμα “ Δικαιοσύνη: Παράγων υποτέλειας ή φορέας Ελευθερίας” και Δημήτρη Παναγιωτόπουλου, Καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών, Δικηγόρου και μέλους της Πολιτικής Γραμματείας του Ε.ΠΑ.Μ., που ανέπτυξε το θέμα «Θεμελιώδης Αρχή του Πολιτεύματος, η Λαϊκή Κυριαρχία.»

Τις εργασίες της Ημερίδας χαιρέτισαν, εκπρόσωπος της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, κ. Ολγα Μοσχωρίτου, δικηγόρος, ο κ. Γιώργος Μπούτρης, Γραμματέας της Διοικούσας Επιτροπής του ΔΗΚΚΙ και ο κ. Γιώργος Κόκκας, δικηγόρος, από πλευράς του Κινήματος ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Οι εργασίες συνεχίσθηκαν με την έκδοση ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ- διακήρυξης θέσεων «ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» που αφορά στη δίωξη και ποινικό κολασμό αυτών που αλλοίωσαν και αδρανοποίησαν Θεμελιώδεις Θεσμούς του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, αυτών που καθυπόταξαν στη μέγγενη ξένων συμφερόντων το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας, και στην ενεργητική συνηγορία υπέρ της Ελευθερίας της Πατρίδας, των Δικαίων του Ελληνικού Λαού και την αποκατάστασή τους. Το εν λόγω ΨΗΦΙΣΜΑ έγινε δεκτό και προσυπογράφηκε από εκατοντάδες που συμμετείχαν στις εργασίες της ΗΜΕΡΙΔΑΣ.
Η ανακοίνωση τέλος, της δημιουργίας ηλεκτρονικής πλατφόρμας συλλογής υπογραφών για το εν λόγω ΨΗΦΙΣΜΑ, ήταν αποτέλεσμα του ενδιαφέροντος που εκδηλώθηκε να πλαισιωθεί και να υποστηριχθεί το ΕΠΑΜ για την πρωτοβουλία αυτή.

Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν αργά το απόγευμα με συζήτηση που πυροδοτήθηκε μετά από ενδιαφέρουσες ερωτήσεις του κοινού και την πεποίθηση ότι η πρόσκληση που απηύθυνε το Ε.ΠΑ.Μ. σε όλες τις Πατριωτικές Δημοκρατικές και Αντιμνημονιακές δυνάμεις να συμπαραταχθούν στην προσπάθεια μέσα στα πλαίσια που επιτάσσει το Σύνταγμα και οι νόμοι, έχει βρει ανταπόκριση η οποία αναμένεται να εκφρασθεί έμπρακτα.

Αθήνα, 12 Φεβρουαρίου 2018.

Η Πολιτική Γραμματεία του Ε.ΠΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!