Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Ψέματα και κοροϊδίες τέλος!


Δημήτρης Κυπριώτης











Τα ωραία λόγια, τα χασκογελάκια και οι κάθε είδους αστεϊσμοί τελείωσαν. 

Καιρός να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα, να κοιτάξετε, αν μπορείτε, κατάματα τον ελληνικό λαό και να βρείτε λύσεις για τους 6 εκατομμύρια πολίτες που χρωστούν στο Δημόσιο και ζουν καθημερινά με την αγωνία της επόμενης δόσης, των κατασχέσεων λογαριασμών και των πλειστηριασμών.

Οι φτωχοί εξαθλιώθηκαν και η μεσαία τάξη έγιναν οι νεόπτωχοι που λύγισαν κάτω από το βάρος της υπερφορολόγησης και της συνεχιζόμενης λιτότητας. Οι νέοι  υποχρεώνονται να εγκαταλείψουν την πατρίδα για να βρουν μια δουλειά και να μπορέσουν να ζήσουν με αξιοπρέπεια, κάτι που δεν μπορεί να γίνει εδώ.

Για αυτά όλα και πολλά άλλα, σταματήστε την κοροϊδία της εξόδου από την κρίση και των μνημονίων. Ότι παραμύθι και αν σκαρφιστείτε την πραγματικότητα  δεν μπορείτε να την αλλάξετε, αφού αυτή φωνάζει μέσα από την ψυχή και την αγανάκτηση εκατομμυρίων Ελλήνων πολιτών.


Έφτασε η  ώρα της αποδόμησης όλων σας και εσάς και αυτών που περιμένουν να συνεχίσουν το καταστροφικό έργο. Και το τέλος σας δεν θα είναι καλό…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!