Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Η πλατφόρμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών στον αέρα.. Και τώρα; Αγώνας, αγώνας, αγώνας.....








 Έστω και έτσι οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί δεν μπορούν να γίνουν μέχρι 31 Δεκεμβρίου. Αιτία η αποχή που αποφάσισε χθες 4 Δεκεμβρίου η Γενική Συνέλευση  του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών-Πειραιώς, αφού και αυτός όπως και οι υπόλοιποι Σύλλογοι στην χώρα, αποφάσισε να μη συμμετάσχει στην ηλεκτρονική πλατφόρμα πλειστηριασμών. 

 Προφανώς και η κατάληξη αυτή, έστω και αν δίνει μία μικρή αναβολή στο έγκλημα που σχεδιάζεται να διαπραχθεί, δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν είναι μία νίκη των πολιτικών φορέων και όλων όσων συμμετέχουν στην αποτροπή των πλειστηριασμών κάθε Τετάρτη στα Ειρηνοδικεία της Χώρας. Κάθε  άλλο μάλιστα. Είναι πάρα πολύ μεγάλη και γεμίζει με αισιοδοξία τον ελληνικό λαό,  για το τελικό αποτέλεσμα αυτού του αγώνα.

Από τη άλλη πλευρά όμως, αποτελεί μεγάλη ήττα για όλους αυτούς που συμμαχούν στο έγκλημα κατά της περιουσίας των Ελλήνων πολιτών. Και που δεν είναι άλλοι από τη συμμαχία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, των τραπεζιτών και ελαχίστων συμβολαιογράφων, με προεξάρχοντα τον γνωστό και μη εξαιρετέο Ρούσκα.

Έτσι λοιπόν από χθες και  οι εννέα Συμβολαιογραφικοί Σύλλογοι της Ελλάδας, έχουν ήδη πάρει την απόφαση να μην υπογράψουν τη σύμβαση για να δημιουργηθεί η πλατφόρμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Αυτό θα  έχει σαν αποτέλεσμα να μην διεξαχθούν ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του χρόνου, αλλά να βάλει τους κρατούντες να μεθοδεύσουν και να σκαρφιστούν οτιδήποτε άλλο, για να εφαρμόσουν το πρόγραμμά τους.

Αρκεί όμως αυτή η αποχή; Προφανώς και όχι, αφού πρόκειται μόνο για μια ανακωχή. Ο πόλεμος όμως συνεχίζεται και είναι αδυσώπητος, πλην  όμως όχι μη αντιμετωπίσιμος. Ο αγώνας και η αντίσταση των πολιτών κατά των πλειστηριασμών, που μετράει τώρα πάνω από 3 χρόνια, έχει φέρει διακριτά αποτελέσματα, έστω και αν η πλειοψηφία της κοινωνίας καθυστερημένα άρχισε να δίνει τη δική της μαζική συμμετοχή.    
Κανείς δεν πρέπει να ξεγελαστεί και να χαλαρώσει από την προσπάθεια της αντίστασης. Τα όσα έχουν υπογράψει οι μνημονιακές κυβερνήσεις, αλλά και αυτοί που στηρίζουν τις μνημονιακές πολιτικές, με όποιο μείγμα και αν προτείνουν να εφαρμοστούν, θα πάνε την υπόθεση «πλειστηριασμοί σπιτιών, οικοπέδων και  επιχειρήσεων στα άκρα». Στα άκρα όμως πρέπει να φτάσει και ο αγώνας ενάντια στους πλειστηριασμούς.

Οι  αποφάσεις όμως  των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων, όπως και οι ανακοινώσεις Αστυνομικών Συνδικάτων προηγούμενα, φανερώνουν ότι κανένας αγώνας δεν είναι μάταιος, αρκεί να δοθεί και  ειδικά όταν αυτός ο αγώνας έχει σαν επίκεντρό του  την προστασία της περιουσίας των Ελλήνων, τη δημόσια  περιουσία, τη Δημοκρατία, της Λαϊκής κυριαρχία και την  Εθνική Αναγέννηση της πατρίδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!