Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

ΜΑΘΗΜΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ - ΟΛΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ Σε καμία άλλη χωρά στον κόσμο δεν έχουν υπάρξει κατά συρροή τόσες προδοτικές κυβερνήσεις...



Σε ποια Δημοκρατική χώρα τα τελευταια 42+ χρόνια έχουμε πήξει στα ΣΚΑΝΔΑΛΑ, που κανείς δε τιμωρείται , παρά μόνο συγκαλύψεις, παραγραφές και ασυλίες  ?

Σε ποια Δημοκρατική χώρα έχουν κατατεθεί μηνύσεις για Εσχάτη Προδοσία και 7+ χρονιά τώρα υπάρχει συγκάλυψη από όλα τα ΜΜΕ, όλους τους βουλευτές, όλο το δικαστικό σώμα και πάει λεγοντας ?

Σε ποια Δημοκρατική χώρα η κάθε κυβέρνηση (αριστερή, δεξιά ή αλλη) γενοκτονεί τον λαό της ?

Σε ποια Δημοκρατική χώρα με "Ανεξάρτητη" "Δικαιοσύνη"
ο καστανάς που δε είχε άδεια και για λόγους επιβίωσης πληρώνει περισσότερα 
(χρήμα και χρόνος φυλάκισης) αναλογικά με κάποιον που εμπλεκεται σε ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ?

Σε ποια Δημοκρατική χώρα ο λαός της ανέχεται γελοίους για να τον κυβερνούν ?
Σε ποια Δημοκρατική χώρα ο λαός της ανέχεται κατηγορούμενους για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ να τον κυβερνούν ?

Σε ποια Δημοκρατική χώρα αλλά και σε καμία άλλη χωρά στον κόσμο δεν έχουν υπάρξει κατά συρροή τόσες προδοτικές κυβερνήσεις ?

Σε ποια Δημοκρατική χωρά ο ΛΑΟΣ της κοιμάται και περιμένει να τον σώσουν οι κατηγορουμενοι για Εσχάτη Προδοσία και άμεσα ή εμμεσα (δια της συγκάλυψης, παραγραφής, ασυλίας και αντισυνταγματικης νομοθέτησης) εμπλεκόμενοι με όλα τα σκάνδαλα 42+ ετών ?


Σσσσσσς ησυχία μην τους ξυπνήσετε !



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!