Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Ο εξευτελισμός του πολιτικού συστήματος



Του Αντώνη Παπαντωνίου

Περισσότερα από επτά χρόνια περάσανε από την φοβερή και Ιστορικά, όχι μόνον για την Ελλάδα αλλά και Παγκόσμια, εκείνη ημέρα που ένα απόβρασμα όπως αποκαλύφθηκε της Κοινωνίας και αλίμονο, της Πολιτικής ζωής του τόπου παρέδιδε την Εθνική μας Κυριαρχία «άνευ όρων και αμετάκλητα» σε ξένες δυνάμεις ! Το όνομά του που θα παραμείνει στην Ιστορία με τα πιο μαύρα γράμματα είναι Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου!
Ξαφνιάστηκε ο Λαός όταν άκουσε ότι αυτό οφείλεται στο ότι χρωστάει, άραγε που;;, 299 ΔΙΣ Ευρώ, όταν μάλιστα λίγους μήνες πρίν παραμονές των Εκλογών του έλεγε τη θρυλική φράση «Λεφτά υπάρχουν»…

Δικαιολογημένα λοιπόν ένιωσε ένα ψυχολογικό Σοκ και πολλοί το θεώρησαν ότι έβλεπαν ένα κακό όνειρο έστω και χωρίς να κοιμούνται.

Και τότε έστρεψαν τα μάτια τους και τις ελπίδες τους για να πάρουν πίσω την ζωή τους και την Πατρίδα τους, που αλλού παρά σε αυτούς που χαρακτηρίζονταν ανέκαθεν σαν «Θεσμοί».
Δηλαδή σε όλους εκείνους που σαν συγκροτημένα σύνολα ήταν κατά το Σύνταγμα υποχρεωμένοι να τους προστατεύουν από οποιονδήποτε επιβουλευόταν την Πατρίδα του και απειλούσε την αξιοπρέπεια και τη ζωή του.
Αντί όμως να βρεί αυτή την υποστήριξη και παρά τις μαζικές κινητοποιήσεις του εκείνο που εισέπραττε ήταν η Κρατική και Παρακρατική βία στον υπέρτατο βαθμό!

Είδαμε λοιπόν το Ανώτατο Δικαστήριο της Χώρας να αποφαίνεται ότι η παράδοση της Χώρας σε ξένες δυνάμεις ήταν Συνταγματικά επιτρεπτή, είδαμε όλο το Πολιτικό Σύστημα σε μια αρμονική συνεργασία να δίνει μια Θεατρική παράσταση φαρσοκωμωδίας έχοντας μοιράσει τους ρόλους σε κάθε έναν απ’ τους «Ηθοποιούς».
Έτσι λοιπόν υπήρχαν οι «κακοί» που ψήφιζαν το ξεπούλημα της Πατρίδας μας και τον αφανισμό του Λαού στέλνοντάς τον στην αυτοκτονία από απελπισία, στα σκουπίδια για να βρεί λίγη τροφή και πάρα πολλά ακόμα «καλούδια» και απ την άλλη μεριά υπήρχαν οι «καλοί» που τον συμπονούσαν, που διαπίστωναν και κατήγγελλαν το κακό που έκαναν οι «κακοί», υποσχόμενοι ότι αν έρθουν αυτοί στην Εξουσία θα τελειώσουν τα βάσανα του και θα ζήσει πάλι σαν Άνθρωπος με αξιοπρέπεια όπως πρέπει και όχι σαν δούλος.

Και βέβαια αυτοί οι «καλοί» δεν ψήφιζαν τα μέτρα που ψήφιζαν οι «κακοί». Βέβαια και αυτοί παραμένανε μέσα σε αυτό, που για τον λόγο αυτό, πρέπει να λέγεται «Κυνοβούλιο» κι στο τέλος κάθε μήνα παίρνανε την πλουσιοπάροχη ανταμοιβή τους για το θεάρεστο έργο που επιτελούσαν.
Βέβαια ξεχνούσαν ότι το Κοινοβουλευτικό σύστημα για να λειτουργεί χρειάζεται να έχει δύο «χορευτές», όπως το «ταγκό».

Δηλαδή την Κυβέρνηση και την Αντιπολίτευση. Εάν η τελευταία δεν υπάρχει δεν θα έχουμε ούτε Κυβέρνηση, δηλαδή πάπαλα το Κοινοβούλιο.
Αυτήν την μικρή αλήθεια περιμέναμε ότι θα την εφάρμοζαν, γιατί αποκλείεται να μην την ήξεραν, τουλάχιστον τα Κόμματα εκείνα με τις Δημοκρατικές περγαμηνές, όπως ήθελαν να λένε, και θα έσωζαν το Λαό.
Όμως αυτοί εξακολουθούσαν να διαπιστώνουν και να καταγγέλλουν για να τους «ρίξουν», λέει, από μέσα Βλέπετε απαγορευόταν απ τη Δημοκρατία τους να τους έριχναν «απ έξω».

Μη κακά…
Μ’ αυτά και μ’ αυτά τα χρόνια περνούσαν αυτοί εναλλάσσονταν στη Εξουσία υλοποιώντας μάλιστα και αυτό που ο Ο.Η.Ε. με ψήφισμά του τον Δεκέμβρη του 1948 χαρακτήρισε σαν ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ και που το Πρώην, δυστυχώς, Ελληνικό Κράτος έφερε και στο Εσωτερικό Δίκαιο με τον Ν.3091/1954!!!
Όπως προέκυψε από τα πιο πάνω δεν κάνω καμιά ξεχωριστή αναφορά στα Πολιτικά Κόμματα που υπηρέτησαν και υπηρετούν αυτό το «Κυνοβούλιο» γιατί απλά έχουν όλοι διαπράξει από κοινού το Έγκλημα του «Σφετερισμού Εξουσίας» του Άρθρου 120παρ. 3 του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ και του Άρθρου 134παρ.2 του Ποινικού Κώδικα «Περί Εσχάτης Προδοσίας», άλλοι
«δια πράξεως» και άλλοι «δια παραλείψεως»!
Με απλά λοιπόν λόγια που αποδίδουν πλήρως το νόημα των λέξεων, που γενικά έχει χαθεί, το Πολιτικό Σύστημα που πλέον έχουμε είναι η αντικατάσταση της Δημοκρατίας από μια Εγκληματική Οργάνωση που απλά ανάλογα με τις κρατούσες συνθήκες αλλάζει τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο.
Και οι Θεσμοί που όλοι κάποτε ξέραμε και υπηρετούσαμε , δίνοντας Όρκο κατά τη έναρξη της σταδιοδρομίας μας , έχουν αντικατασταθεί από τους Κατακτητές, χωρίς να έχουν ούτε ίχνος αξιοπρέπειας, στηρίζοντας την ΚΑΤΟΧΗ της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μας!

Με όλα όσα πιο πάνω ανέφερα και που πιστεύω ότι δεν υπερέβαλα ούτε στο ελάχιστο προκύπτει ένα καθήκον που έχουμε όχι μόνον στην Ιστορία μας και στον Πολιτισμό μας , αλλά και στις γενιές που πρέπει να διασφαλίσουμε ότι θα συνεχίσουν να έρχονται.

Και το καθήκον είναι η ανατροπή συνολικά του πολιτικοκοινωνικού συστήματος και την εφαρμογή της Δημοκρατίας του Αρχαίου Φιλόσοφου ΙΣΟΚΡΑΤΗ...
ΙΣΟΚΡΑΤΙΑ-ΙΣΗΓΟΡΙΑ-ΙΣΟΝΟΜΙΑ!!!

Ο Αντώνης Παπαντωνίου, Ναύαρχος Λ.Σ. (ε.α.) – Νομικός, είναι μέλος της Πολιτικής Γραμματείας
του Ε.ΠΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!