Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Μην τους πιστεύετε, κλείστε τα αυτιά σας σε ό,τι σας λένε !


Δημήτρης Κυπριώτης








Του Δημήτρη Κυπριώτη*

Αυτό που συνέβη στην Ελλάδα με την επιβολή δήθεν συνταγών σωτηρίας, δεν έχει επιβληθεί σε καμιά άλλη χώρα, όχι μόνο της  Ευρώπης αλλά και του κόσμου. Μόνο και μόνο μια τέτοια διαπίστωση, που έχει γίνει ευρέως γνωστή και έχει διατυπωθεί από τα πλέον επίσημα χείλη πολλών γνωστών ξένων και ελαχίστων Ελλήνων οικονομολόγων, αλλά και άλλων προσωπικοτήτων, είναι όνειδος και καταισχύνει για το πολιτικό προσωπικό της χώρας, πρωτίστως όσων κυβέρνησαν στην περίοδο πριν και στη διάρκεια αυτής  της κρίσης και του πολιτικού προσωπικού που στήριξαν με τη ψήφο τους την εξαθλίωση εκατομμυρίων Ελλήνων.

Όλοι αυτοί, που έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν λόγο σε ξένους οικονομικούς δυνάστες και κατακτητές, θα φέρουν εσαεί επάνω τους αυτό το όνειδος. Πέραν όμως από τη φτώχεια με την οποία «φόρτωσαν» τον Ελληνικό λαό, υποθήκευσαν οι άθλιοι την εθνική δημόσια περιουσία, αλλά και την ιδιωτική μέσω των λεγόμενων κόκκινων δανείων. Και για όσους ακόμη δεν πιστεύουν ότι αυτά γίνονται στην Ελλάδα της «αριστεράς» του ΣΥΡΙΖΑ, ας μάθουν ότι, Κόκκινα δάνεια αξίας 1,3 δις. ευρώ, τα πούλησαν για 104 εκατ. ευρώ οι αθεόφοβοι. Δηλαδή, μόλις στο  8% της αξίας τους και αυτά τα δάνεια τα πήρε η αγγλική ALDDRIDGE EDC Specialty Finance(Πρωτοσέλιδο της εφημ. «Παρόν της Κυριακής» της  21 Μαΐου).

Πολλές φορές το έχουμε ακούσει, καιρός όμως να το χωνέψουμε, ότι η Ελλάδα έγινε πειραματόζωο των επιδιώξεων της παγκοσμιοποίησης με τη μέθοδο της αρπαγής του πλούτου μιας χώρας με τραπεζικά και χρηματιστηριακά παιχνίδια, στο πλαίσιο των περίφημων αγορών και όχι με πόλεμο. Αυτή είναι η αλήθεια. Όμως δίκαιο είναι και το ερώτημα, που πλανάται σε πολλού. «Γιατί η Ελλάδα να γίνει το πειραματόζωο και όχι καμιά άλλη χώρα με πολύ περισσότερο επιβαρυμένα οικονομικά στοιχεία;» Η απάντηση στο ερώτημα είναι, ότι αυτό οφείλεται στο παρηκμασμένο πολιτικό προσωπικό της Πατρίδας μας, που ανέχτηκε να σηκώσει την καταισχύνει και το όνειδος της πράξης της παράδοσης του κράτους σε ξένους σύμμαχους – δανειστές όπως  αναφέραμε και αρχικά.

Αυτό δε που αποδείχτηκε με την πάροδο του χρόνου είναι, ότι οι υποσχέσεις, τα πολλά λόγια, οι θριαμβολογίες, έκρυβαν πάντοτε μέσα στον πυρήνα τους την αλήθεια, που δεν τολμούσαν όμως οι εκάστοτε κυβερνώντες, αλλά και αυτοί που ονειρεύονται να κυβερνήσουν, μετά από τους σημερινούς αποτυχημένους και εξοφλημένους, πάνω στα ίδια σχέδια και στον ίδιο δρόμο, ότι διέξοδος από αυτόν το δρόμο δεν υπάρχει. Τελεία! Και αυτό, το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά όλοι τους, όμως προτιμούν να βρεθούν στην εξουσία και να εφαρμόζουν έτοιμες πολιτικές των δανειστών, μόνο και μόνο για τη δόξα του χρήματος και της εξουσίας, παρά να αντιταχθούν και να σταθούν δίπλα στον δοκιμαζόμενο λαό και να ζητήσουν τη στήριξη, τη βοήθειά  του.

Η συνέχιση όμως αυτής της οικονομικής αποδυνάμωσης της Πατρίδας μας, που προοιωνίζεται από τους τοκογλύφους μας να διατηρηθεί για πολλά-πολλά χρόνια, και κυρίως η έλλειψη προοπτικής διεξόδου από αυτόν τον λαβύρινθο της κρίσης, με τις προδοτικές πολιτικές που εφαρμόζονται, πέραν της οικονομικής καταβαράθρωσης  μεγαλώνει και τους εθνικούς κινδύνους με απειλές που γίνονται μέρα με τη μέρα συχνότερες και επικινδυνότερες.

Πρέπει και ο τελευταίος Έλληνας, αυτός που δεν ενημερώνεται ή δεν νοιάζεται για τα κοινά, να αντιληφθεί ότι η Ελλάδα, η χώρα μας και όσο αυτή  μας ανήκει, δεν έχει κανένα, μα κανένα περιθώριο για αυταπάτες και ψεύτικες ελπίδες που χαρίζονται στο λαό της αφειδώς από το ανεκδιήγητο πολιτικό προσωπικό μας. Είναι πια ανάγκη, να κλείσουμε τα αυτιά μας στα «ψεύτικα στα λόγια τα μεγάλα» που μας χαρίζονται με πολύ ευκολία από το πολιτικό μας κοινοβουλευτικό προσωπικό, σχεδόν στο σύνολό του, να πάρει ο Ελληνικός λαός  την τύχη της Ελλάδας στα χέρια του και με μπροστάρη μια Πατριωτική Δημοκρατική Ριζοσπαστική Συμμαχία, να  χαράξει μια νέα εντελώς διαφορετική προοπτική, με ενωμένο πάνω από όλα τον Ελληνικό λαό, σε έναν Απελευθερωτικό Αγώνα.

Χρειάζεται να βιαστούμε, να ενωθούμε και να προχωρήσουμε μπροστά αταλάντευτοι, για την  

Απελευθέρωση της Πατρίδας μας.

http://dimtris-kypriotis.blogspot.gr/2017/05/blog-post_25.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!