Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Το ΟΧΙ των Ελλήνων, το Brexit των Βρετανών και το f@ck you των Αμερικανών, δείχνουν ότι το τσουνάμι της λαϊκής αγανάκτησης ξεκίνησε.










του Μιχάλη Αριδά*

Τον Ιούλιο του 2015, ο Ελληνικός λαός είπε ένα ΟΧΙ ναααα μετά συγχωρήσεως, ενώ οι δημο-σκοπήσεις έδιναν σίγουρο ΝΑΙ. Και δεν ήταν μόνο οι δημοκοπικές εταιρείες, που με τις ψευτο-δημοσκοπήσεις προσπάθησαν να χειραγωγή-σουν τον κόσμο, ήταν και το σύνολο των ταγμένων στην «ενημέρωση», που είχαν λυσ-σάξει υπέρ του ΝΑΙ.

Ποιος δε θυμάται τα ΜΜΕ, να λένε ότι τους κα-τέβει στο κεφάλι και ότι ψέμα μπορείς να φανταστείς. Επικαλέστηκαν κάθε φόβο και κάθε απειλή, για να τρομάξει ο κόσμος και να το ρίξει ΝΑΙ. Τι δε μας είπαν! Ότι θα βγούμε από το ευρώ και την ΕΕ και δε θα έχουμε να φάμε, θα μείνουμε μόνοι μας και θα μας φάνε οι κακοί, θα στερέψουν από γάλα οι προβάτες κλπ κλπ. Ποιος δε θυμάται, ότι εντελώς τυχαία, το δημοψήφισμα έγινε με κλειστές τράπεζες, οι οποίες έκλεισαν την επόμενη της ανακήρυξης του δημοψηφίσματος;

Και όμως, ο Έλληνας, ενθυμούμενος τις ρίζες του και το παρελθόν του (ενώ το είχε ξεχάσει τα προηγούμενα χρόνια) πήγε και έκανε το καθήκον του. Βροντοφώναξε ΟΧΙ.



Τον Ιούνιο του 2016, ο Βρετανικός λαός ψήφισε ένα Brexit, που τους τρέλανε όλους, ενώ οι δημοσκοπήσεις έδιναν σίγουρο Bremain. Πάλι οι δημοκοπικές εταιρείες προσπάθησαν να ....
χειραγωγήσουν, αλλά τίποτα δεν κατάφεραν. Όπως και τα ΜΜΕ, που έκαναν ότι μπορούσαν υπέρ του Bremain, αλλά και αυτά δεν κατάφεραν τίποτα.

Τι έλεγαν στους πολίτες; Μα ακριβώς ότι έλεγαν και σε εμάς. Θα τους έλθει φτώχεια αν φύγουν από την ΕΕ, θα απομονωθούν, θα βυθιστεί το Μπιγκ Μπεν κλπ κλπ

Ας μην ξεχνάμε, ότι μια εβδομάδα πριν το βρετανικό δημοψήφισμα, δολοφονήθηκε με άγριο τρόπο μια βουλευτής που τασσόταν υπέρ της παραμονής στην ΕΕ. Μια σαραντάρα οικογενειάρχης, συμπαθής στο κοινό. Όπως ακριβώς έγινε και σε ανάλογο δημοψήφισμα στη Σουηδία, λίγα χρόνια νωρίτερα (και εκεί ΟΧΙ ψήφισαν). Ακριβώς το ίδιο…

Παρ΄ όλα αυτά, οι Βρετανοί, δε πτοήθηκαν και έκαναν αυτό που είχαν προ πολλού αποφασίσει. Πήγαν κόντρα σε θεούς και δαίμονες και ψήφισαν υπέρ του Brexit.

Το Νοέμβριο του 2016, ο αμερικανικός λαός, έβγαλε πρόεδρο τον Τραμπ, ενώ οι δημοσκοπήσεις έδιναν σίγουρα Κίλαρι. Έχει καταντήσει γελοίο αυτό το έργο με τις δημοσκοπήσεις. Είναι ολοφάνερο πλέον, πως μόνο καταγραφή δεν κάνουν, αλλά κάνουν πλύση εγκεφάλου στον κοσμάκη και ξεκάθαρη προπαγάνδα υπέρ του κατεστημένου.

Οι τηλεοράσεις; Αν κάτσει κάποιος και θυμηθεί τι ακούσαμε για τις πρώην ερωτικές φιλενάδες του Τραμπ, πόσες βγήκαν τις τελευταίες ημέρες και κατήγγειλαν σεξουαλική παρενόχληση, τι δήλωσε για το τάδε κουνελάκι και τη δείνα σταρλετίτσα, θα φτιάξει καινούριο συκώτι από τα γέλια.

Αποτέλεσμα; Ακόμα και οι Αμερικανοί, ο πιο χειραγωγούμενος λαός του πλανήτη, απηυδισμένοι από το πολιτικό και τραπεζικό σινάφι που τους εξοντώνει καθημερινά (ιδιαίτερα τη μεσαία τάξη και το αμερικάνικο όνειρό της), βροντοφώναξαν ένα τεράστιο f@ck you. Φυσικά και δεν είναι κάτι επαναστατικό ο Trump, κάθε άλλο, αλλά και μόνο επειδή λύσσαξε όλο το σύστημα εναντίον του, οι Αμερικανοί τον ψήφισαν, λέγοντας την παραπάνω προτροπή...

Ότι και να κάνουν οι δημοκόποι και τα ΜΜΕ και όλο αυτό το σκοτεινό και βρώμικο σινάφι, είναι πασίδηλο πλέον, πως έχει αρχίσει παγκοσμίως ένα τεράστιο κύμα αμφισβήτησης του κατεστημένου (πολιτικού, οικονομικού, μιντιακού) και κανείς δεν ξέρει που θα φτάσει αυτό το τσουνάμι.

Οι Ιταλοί είναι με το ένα πόδι εκτός ευρώ, οι Γάλλοι ετοιμάζονται το 2017 να ψηφίσουν έξοδο από ευρώ και ΕΕ, στη Γερμανία φουντώνει το αντί-ευρώ κίνημα (λόγω της ανεργίας και της φτώχειας), στην Φινλανδία και στην Αυστρία θα κάνουν δημοψήφισμα, στην Ολλανδία η κυβέρνηση έχει ήδη καταστρώσει το σχέδιο για τη μετά-ευρώ εποχή και πάει λέγοντας. Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα, που έλεγε μια ψυχή.


Δεν είναι καθόλου τυχαίο λοιπόν, που στις πραγματικές δημοσκοπήσεις, αυτές που κάνουν πραγματικές εταιρείες, που δε ζουν από την ελεημοσύνη των υπουργείων και των τραπεζών και δε διαπλέκονται με τα κόμματα και τους εργολάβους, το μεγαλύτερο μέρος των Ελλήνων δε θέλει ούτε να ακούει για ευρώ και ΕΕ. Φτάνει στο 70% το ποσοστό αυτό.

Καλό θα είναι, να μη βρίζουμε εμείς οι Έλληνες τους εαυτούς μας ως χαζούς και παραδομένους. Σίγουρα δείξαμε ένα ραγιαδισμό τα προηγούμενα χρόνια, αλλά έφτασε η ώρα της πραγματικής ιερής αγανάχτησης, αυτής που όταν ξεσπάσει, δε θα αφήσει τίποτα όρθιο μπροστά της, από το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο της χώρας.

Στο κάτω κάτω της γραφής, από εδώ δεν ξεκίνησε όλο αυτό το παγκόσμιο τσουνάμι; Στην Ελλάδα δεν καταγράφηκε το πρώτο δείγμα ανυπακοής;

Αυτό που μένει, είναι να καταλάβει ο καθένας μας, πως δεν είναι ο μόνος που θέλει να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω. Με όσους μιλάω -και είναι πολλοί- μου λένε πως «εγώ είμαι έτοιμος, αλλά οι άλλοι κοιμούνται». Πάω στοίχημα, πως το 60% (ίσως και παραπάνω) του Ελληνικού λαού, λέει το ίδιο ακριβώς πράγμα. Και παραμένει ο καθένας μοναχός του, να τον τρώνε τα άγρια θηρία.

Καιρός να μπει τέρμα σε αυτή την κατάσταση. Υπάρχει και δυναμώνει η οργάνωση που θα ενώσει όλους τους Έλληνες, στον κοινό στόχο, στον κοινό σκοπό, που δεν είναι άλλος από τον τερματισμό της κατοχής που υφιστάμεθα από τους ξένους, την Εθνική Ανεξαρτησία και την πραγματική Δημοκρατία, για να ελέγχει ο καθένας από εμάς, το τι συμβαίνει στην Πατρίδα του και όχι να έχει τυφλή εμπιστοσύνη σε κάποιους «σωτήρες».

Αυτή η οργάνωση είναι το ΕΠΑΜ, που φτιάχτηκε μέσα από το λαό μας, χωρίς επαγγελματίες πολιτικούς, από ανθρώπους της διπλανής πόρτας, που κατάλαβαν ότι ο καθένας μόνος του δεν πρόκειται να καταφέρει τίποτα, αλλά χρειάζεται οργάνωση απέναντι σε αυτούς που μας πίνουν το αίμα και είναι τέλεια οργανωμένοι.

*Ο Μιχάλης Αριδάς είναι μέλος της ΠΓ του ΕΠΑΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!