Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Η Ελληνική Κοινωνία πλέον, έχει περιέλθει στο έσχατο σημείο της. (ηχητικό)








Από εδώ και πέρα, η παράταση του υφιστάμενου καθεστώτος, επιταχύνει την απόλυτη καταστροφή.

Το Ε.ΠΑ.Μ. από ιδρύσεώς του, ξεκινά από μια αφετηριακή θέση, με βάση την εκτίμηση της κατάστασης και τα δεδομένα της εποχής του...κινήματος αγανακτισμένων των πλατειών, όπου τέθηκαν τα θεμέλια της συγκρότησής του.

Η εκτίμηση του Μετώπου είναι πως το διαχρονικό σύστημα εξάρτησης της χώρας, οδηγώντας στο σημείο να αποτελεί ένα είδος προτεκτοράτου, έχει μετεξελιχθεί στο παρόν, σε ξεκάθαρο καθεστώς κατοχής.

Το καθεστώς κατοχής διαφέρει από την αποικία ή το προτεκτοράτο
στο γεγονός ότι αποτελεί μια προσωρινή κατάσταση και έχει ως στόχο την λεηλασία της χώρας.
Κατόπιν εγκαταλείπεται ως μια διαλυμένη περιοχή, με...ολοζώντανο παράδειγμα τις χώρες της υποσαχάριας Αφρικής.

Το Ε.ΠΑ.Μ., με βάση αυτό το δεδομένο και ανεξαρτήτως επιμέρους πολιτικών ιδεολογιών, συγκροτήθηκε με κορυφαίο πρόταγμά του το πατριωτικό καθήκον, το οποίο συνεπάγεται την Απελευθέρωση της Πατρίδας και την λύτρωση του Ελληνικού Λαού, απ' όλο αυτό το ασφυκτικό πλαίσιο, πάση θυσία.
Επομένως επιβάλλεται η πάλη για Ανεξαρτησία, Εθνική Κυριαρχία και Δημοκρατία, αναπόσπαστα στοιχεία της μελλοντικής προοπτικής της Ελληνικής Κοινωνίας.

Όμως απαραίτητη προϋπόθεση και το πρώτο βήμα αυτού του Αγώνα ενάντια στον κατακτητή, ο οποίος εν προκειμένω δεν χρησιμοποιεί στρατιωτικά μέσα, είναι η άρνηση του χρέους ως παράνομο και καταχρηστικό, καθώς είναι προϊόν και μέσον άσκησης κατοχής στην Χώρα και αδιανότητο με βάση το διεθνές δίκαιο.

Επίσης είναι απαραίτητο να απαλλαγούμε από το σύνολο του...μνημονιακού παρασυντάγματος και των εξοντωτικών μέτρων που έχουν επιβληθεί.
Σημαντικό επίσης είναι να δικασθούν και να τιμωρηθούν όσοι από τους εγχώριους πολιτικούς συνέβαλαν στην κατοχή συμμετέχοντας στο έγκλημα, με την κατηγορία του σφαιτερισμού εξουσίας.

Οπότε από την στιγμή που καταδικασθούν, πλέον σε διεθνές επίπεδο έχουμε κατοχυρώσει το επιχείρημα πως οι υπογραφές τους που συνετέλεσαν στην εγκληματική εκμετάλλευση της Χώρας, της Ελληνικής Κοινωνίας και του Ελληνικού Λαού, δεν ισχύουν.

Επιπλέον, εκδίδουμε Εθνικό Νόμισμα ώστε να χρηματοδοτηθεί η Ελληνική οικονομία και να αναπτυχθεί, καθώς είναι επιτακτική ανάγκη να δοθεί εισόδημα σε όλη την Κοινωνία και η μεγάλη πλειοψηφία του Λαού να απαλλαχθεί από τα χρέη σε συνδυασμό με την προστασία και ενίσχυση του επαγγελματικού κλάδου, ώστε να επιτευχθεί η αναγκαία ώθηση για μια σοβαρή ανασυγκρότηση.
Αυτά είναι στοιχεία θεμελίωσης μιας Ανεξάρτητης Χώρας.

Τέλος, η συγκρότηση Νέου Συντάγματος ώστε να επακαθορίσει ο Ελληνικός Λαός το πολιτειακό και πολιτικό του πλαίσιο και να δημιουργήσει τις ασφαλιστικές εκείνες δικλείδες ώστε να αποφευχθεί στο εξής να καταπατηθούν τα κοινωνικά και πολιτικά του δικαιώματα, όπως συνέβει στο παρελθόν και υφίσταται έως τώρα.
Αυτά συνολικά και περιεκτικά, πρεσβεύει το Ε.ΠΑ.Μ., εν είδη Κοινωνικού Συμβολαίου, με αναντικατάστατο θεμελιωτή, τον Ελληνικό Λαό.
Εκ των πραγμάτων όπως διαπιστώνεται καθημερινώς, είναι πλήρης η εφαρμογή του επονομαζόμενου...δόγματος σοκ, με συνέπεια να συμπεριφέρεται η Ελληνική Κοινωνία ως...λοβοτομημένο σύνολο και όχι ως ελεύθερα σκεπτόμενοι πολίτες.
Μια ισχυρή δόση ευθύνης σε αυτό έχουν και τα ελεγχόμενα και συντεταγμένα στην φιλοσοφία του νοητικού ελέγχου, ξένα κέντρα μέσω των εγχώριων Μ.Μ.Ε. που ασχολούνται με την Ελληνική περίπτωση, τα οποία ανά τακτά χρονικά διαστήματα, διοχετεύουν στα...εγκεφαλικά μας κύτταρα, προτάσεις, επιλογές και λύσεις, που μονάχα ως στόχο το συμφέρον της Ελληνικής Κοινωνίας δεν έχουν.

Σ' αυτήν την φιλοσοφία, μια πρόσφατη πρόταση εκ Γερμανίας, ορίζει ως μοναδικές επιλογές για τους δανειστές όμως και όχι για την Ελλάδα, είτε μια μεγάλη αναδιάρθρωση του Ελληνικού χρέους, είτε ένα απόλυτα καταστροφικό για εμάς, τέταρτο μνημόνιο.
Αυτή όμως η τακτική, βαδίζει στο ίδιο σκεπικό της επιμονής επίτευξης όλο και μεγαλύτερου πλεονασματος κάθε χρόνο, με ατέρμονη...συμπίεση του ήδη...στραγγαλισμένου μικρομεσαίου εισοδήματος.

Το 2017 σύμφωνα με τα...προσχέδια πρόκειται να είναι έτος επιπλέον περικοπών και φόρων.
Ψαλίδι στις κρατικές δαπάνες για υγεία, παιδεία και πρόνοια, αυξήσεις στα καύσιμα, αυξήσεις στα προϊόντα καπνού, αυξήσεις στον καφέ, στα ηλεκτρονικά τσιγάρα, στην σταθερή τηλεφωνία, Φ.Π.Α. στα νησιά.
Επομένως μικρομεσαίοι μισθωτοί, συνταξιούχοι και μικροεπαγγελματίες είναι ξεκάθαρα στο στόχαστρο.

Αυτά έχουν δρομολογηθεί το επόμενο έτος από την...ελληνόφωνη κυβέρνηση, μετά βεβαιότητος και το μεθεπόμενο ακόμη χειρότερα και πάει λέγοντας, εάν δεν τεθεί επιτέλους από έναν αποφασισμένο Ελληνικό Λαό, ένα καθοριστικό τέλος, ουσιαστικά σημείο επανεκκίνησης μιας συγκροτημένης ανάπτυξης.
Και ανάμεσα σε όλον αυτόν τον ορυμαγδό, επιπλέον εργαλείο εξόντωσης της Ελληνικής Κοινωνίας με απώτερο σκοπό την αρπαγή του οικοπέδου...Ελλάδα, αποτελεί και η διαδικασία των πλειστηριασμών της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων Πολιτών, που έχει πάρει την μορφή...καταιγίδας τα τελευταία χρόνια.

Και σαν να μην ήταν αρκετό αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει από τον σχετικό χώρο και από κυβερνητικά κλιμάκια, κυρίως λόγω του λεγόμενου...κινήματος αποτροπής πλειστηριασμών, κάθε Τετάρτη μεσημέρι, με πρωτοστατούντο το Ε.ΠΑ.Μ. εδώ και τέσσερα χρόνια, έχουν ήδη δρομολογηθεί οι διαδικασίες για διεξαγωγή...ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, μέσω διαδικτύου, ουσιαστικά εν κρυπτώ, χωρίς την φυσική παρουσία συμβολαιογράφων, ιδιοκτητών και...επίδοξων αγοραστών, με ουσιαστικό αποτέλεσμα την αποτροπή εντέλει προστασίας της ιδιοκτησίας του απλού Έλληνα Πολίτη.

Όλοι στα Ειρηνοδικεία Πανελλαδικώς...
Κάθε Τετάρτη, 15:30 - 17:00
Καμιά ιδιοκτησία - σπίτι, στα χέρια κράτους - τραπεζίτη !!!

«Πολιτικοί Διάλογοι» με τον δημοσιογράφο Απόστολο Ρόσσιο. Σχολιάζει και αναλύει την επικαιρότητα ο Γ.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης, στον ραδιοθάλαμο της ΕΡΤopen 106.7 FM την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016.

Στην εκπομπή που εγινε χτες ακούστε :
• αναφορά στα προτάγματα του ΕΠΑΜ
• σχολιασμό του προϋπολογισμού 2017
• ανάλυση και αναφορά στο Δημόσιο Χρέος της χώρας
• ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και τρόποι αντιμετώπισης.

Στην εκπομπή παρεμβαίνουν τηλεφωνικά, ο ιατρός-νευρολόγος, μέλος του Δ.Σ. του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Δημοσθένης Παπαμεθοδίου, η δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω και μέλος της Ειτροπής Νομικής Αλληλεγγύης (Ε.Ν.Α.) του Ε.ΠΑ.Μ. Ευαγγελία Χαραλάμπους και ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών στη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, δικηγόρος, παρ’ Αρείω Πάγω και ΣτΕ, πρ. Αντιπρόεδρος του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας, Πρόεδρος της Διεθνούς Ενώσεως Αθλητικού Δικαίου (IASL) και του ΕΚΕΑΔ, Δημήτρης Παναγιωτόπουλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!