Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Ενας λαος στα προθυρα..







Τελικα μας κανανε οιπως ακριβως θελανε, σαν τα μουτρα τους, δεν μας νοιαζει τιποτα, δενπανα ξεπουληθουν ολα, αποδω παν και οι αλλοι???

Ειμαστε μια χαρα, ειμαστε η χωρα των αρχιτεμπεληδων, των χαραμοφαηδων, η χωρα του "ωχαδερφισμου", ενας λαος που κοιμαται τον "υπνο του δικαιου".??

Τους εχουμε αφημενους να κανουν ο,τι γουσταρουν, κιμεις ζουμε μια ζωη γεματη αγωνια, τρομο, το αγχος μας εχει φτασει στα υψη, και αλλα πολλα, και ολα αυτα γιατι? για ποιον λογο?
Γιατι ειμαστε ανικανοι να κουνησουμε εστω τον πισινο μας και να παμε να κλωτσησουμε τους δικους τους, να τους πεταξουμε εξω αποκει που ειναι, οπου ειναι.!!

Δεν εχουν κανενα δικαωμα να ειναι εκει, μας ειπαν ψεμματα, και συνεχιζουν να μας λενε, το ξερουμε, το βλεπουμε, καθε μερα, κιεμεις αντι να τους δειξουμε οτι πρεπει να τιμωρηθουν για ολα αυτα που εχουν κανει και κανουν, τους αφηνουμε να αλωνιζουν ανενοχλητοι, να κοβουν μισθους-συνταξεις-να ξεπουλανε τη χωρα-να φερνουν λαθρομεταναστες και να τους κρατανε με το ζορι, μαλλιστα τους συλλαμβανουν κιολας αν πανε να το σκασουν, ενω την ΙΔΙΑ στιγμη αφηνουν ελευθερους αυτους που τους φερνουν....!!!!
Αυτα θελουμε για τη χωρα? αυτα θα παραδωσουμε στα παιδια μας?
Μια χωρα εγκαταλειμενη σπο Ελληνες, και τιγκα στους λαθρομεταναστες?

Δεν τους χρειαζομαστε, δεν τους εχουμε αναγκη, δεν χρειαζομαστε ενα ματσο ανεπαγγελτους να μας λενε τι να κανουμε, να ξεπουλανε τη χωρα, να κοβουν τη συνταξη του γερου που δουλεψε μια ζωη, ενω αυτοι δεν εχουν ιδεα τι σημαινει δουλεια.!!!

Μπορουμε να τα καταφερουμε, αρκει να τελειωνουμε με τα σκουπιδια, να τα πεταξουμε επιτελους στο σκουπιδοντενεκε.!!

Το θεμα δεν ειναι να γινει επανασταση, το θεμα ειναι να γινει την τεταρτη.!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!