Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Φιέστες αυτοί, καιρός για ρήξεις γι’ εμάς!









του Όθωνα Κουμαρέλλα

Πάει κι αυτό. Αναστατώθηκε ολόκληρη την ημέρα χθες 9 του Σεπτέμβρη η Αθήνα για τη μεγάλη φιέστα του Τσίπρα και των ομοίων του, των άλλων μεσογειακών χωρών. Και το απο-τέλεσμα; Σκέτη θλίψη και απογοήτευση.

Ακριβώς όπως είχε προβλεφθεί. Μια παράτα αχρείων, που δήθεν ενδιαφέρονται να αλλάξουν την Ευρώπη.

Φυσικά οι καναλάρχες της διαπλοκής κάνοντας ναζάκια δεν μετέδωσαν απ’ ευθείας τις βαρύγδουπες γεμάτες «θα» και «πρέπει» δηλώσεις των παριστανόντων τους ηγέτες.

«Τσαντίστηκε» η κυρά Όλγα κι έχει δίκιο. Για την αδιαφορία που επέδειξαν τα κανάλια. Που η φιέστα θα περάσει στα αζήτητα και αύριο κανείς δεν θα θυμάται.

Αλλά κάνει ένα λάθος η εν λόγω κυρία. Κανείς αύριο δεν θα θυμάται τη φιέστα, όπως και αυτή που θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη, όχι γιατί δεν τις αναμεταδίδουν οι γνωστοί και ως νταβατζήδες, κατά δήλωση ενός πρώην ομοίου τους, εξ ίσου αποτυχημένου, αλλά γιατί ο λαός, δεν ενδιαφέρεται πλέον να ασχολείται με το κουτόχορτο που του σερβίρουν.

Και γιατί να ασχοληθεί;

Μήπως στη μάζωξη των Αθηνών, των Ρέντζι, Τσίπρα, Ολάντ και λοιπών «νοτίων» καμπαλέρος, πάρθηκε καμιά απόφαση υπέρ των λαών, έστω και για τα μάτια του κόσμου;

Ή μήπως αυτοί οι αποτυχημένοι πολιτικάντηδες, που παριστάνουν, ότι εναντιώνονται στη λιτότητα και μας πρήζουν ότι η Ευρώπη πρέπει να αλλάξει, δεν εφαρμόζουν τις πιο καταστροφικές πολιτικές σε βάρος των ίδιων των λαών τους; Μας πνίγουν με τις πολιτικές που ακολουθούν και μας κοροϊδεύουν μιλώντας μας για «οράματα»!

Αν υπήρχε έστω ίχνος ειλικρίνειας στα λεγόμενά τους, θα μας έλεγαν και τι σημαίνει ακριβώς αυτή η αλλαγή που τόσο επιθυμούν. Θα μας έλεγαν και τι ακριβώς σημαίνει για τους ίδιους ο περιορισμός της λιτότητας. Θα μας έλεγαν τι σημαίνει γι’ αυτούς στην πράξη ευημερία και κοινωνική δικαιοσύνη, που στο διαπασών διακηρύττουν. Θα αποφάσιζαν και συγκεκριμένα μέτρα προς άμεση υλοποίηση. Από αύριο το πρωί, ή μάλλον από χθες. Τι σόι ηγέτες είναι; Να κάνουν μόνο ευχές; Ή να παίρνουν αποφάσεις και μέτρα άμεσα υλοποιήσιμα για την ανακούφιση του χειμαζόμενου λαού;

Όμως έσπευσαν να βρουν δικαιολογία για την απραξία τους. Η «μάζωξη» δεν έχει τον χαρακτήρα ομαδοποίησης εντός της Ε.Ε. και ότι δεν αποτελούν πρωτοβουλία διαίρεσης, αλλά όπως είπε ο δικός μας, «η σημερινή Σύνοδος και η Διακήρυξη των Αθηνών που υιοθετήθηκε σηματοδοτούν την κοινή μας βούληση για την ενότητα της Ευρώπης». Αυτό και μόνο τον ενδιαφέρει. Η ενότητα της Ευρώπης, δηλαδή της Ένωσης. Και ενότητα της Ε.Ε. επάνω σε ποια βάση και με τι κόστος;

Μα με κάθε κόστος, έστω κι αν αυτό δεν ομολογείται. Τα συμφέροντα του ελληνικού λαού, αλλά και των υπολοίπων λαών του νότου είναι υποδεέστερα της ενότητας της Ε.Ε..

Διότι, κατ’ αυτούς, η διατύπωση, η διεκδίκηση και η άμεση εξυπηρέτηση των συμφερόντων των λαών των χωρών τους θα συνιστούσε απευκταία «πρωτοβουλία διαίρεσης» της Ε.Ε..

Οποία ομολογία! Η Ευρωπαϊκή Ένωση εναντίον των λαών των επί μέρους χωρών της!!!

Οι θλιβεροί αυτοί εγκάθετοι της χρηματοπιστωτικής μαφίας που ελέγχει τις Βρυξέλλες δεν κατανοούν, ότι όσο μας μιλάνε για οράματα και ενότητα της Ε.Ε., ζητώντας μας επί της ουσίας να θυσιαστούμε γι’ αυτήν, τόσο μας κάνουν πολέμιούς της.

Μάλιστα αγαπητοί, η Ε.Ε. και οι εγκάθετοί της μας έχουν κηρύξει τον πόλεμο. Οφείλουμε να δούμε κατάματα την αλήθεια και να το πάρουμε απόφαση. Με δαύτους δεν πρόκειται να βρεθεί άκρη. Από το κακό στο χειρότερο κι ακόμα παρακάτω…

Αντί να αποστρέφουμε το πρόσωπό μας αδιαφορώντας και υπομένοντας, ας τους δείξουμε ότι ενδιαφερόμαστε. Και να τους πάρουμε στο κυνήγι.

Ευρωπαϊκή Ένωση σημαίνει φτώχεια, πόνος, δάκρυα, αίμα, καταστροφή.

Καιρός, λοιπόν, για ρήξεις και ανατροπές.
Για εθνική ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια.
Για τιμωρία των ενόχων και δημοκρατική πατριωτική διακυβέρνηση. ΤΩΡΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!