Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Η αλήθεια γυμνή για το χρέος,τα μνημόνια, τη χρεωκοπία και πολλά άλλα από το 2011. Ο φακός της τηλεόρασης έκανε το λάθος και το κατέγραψε!



Αν υπάρχει έστω και ένας οικονομικός αναλυτής, έστω και ένας καθηγητής οικονομικών ή άλλος επιστήμονας, που από το 20111 είχε το θάρρος, την τόλμη και τη γνώση για να πει καθαρά και χωρίς στρογγυλέματα, αυτά που καταθέτει ο οικονομολόγος Γενικός  Γραμματέας του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης και εάν ένα μέρος των Ελλήνων είχε ανακαλύψει, ακόμη και μέχρι σήμερα,  τη σοφία και την εντιμότητα αυτού του ανθρώπου, τότε η Ελλάδα και οι Έλληνες δεν θα βρισκόντουσαν στη σημερινή τραγική κατάσταση!

Ευτυχώς που η κάμερα της τηλεόρασης έκανε το λάθος, όπως και ο κ. Χατζηνικολάου, που  κάλεσε το Δημήτρη Καζάκη στην εκπομπή του, ποιος ξέρει γιατί άραγε και έχουμε σήμερα αυτό το σημαντικό video, ώστε να μπορεί να αποτελέσει τεκμήριο λεγομένων το 2011 και του σήμερα!

Δεν επεκτείνομαι στις ρηχές απόψεις, στα τυφλά και επιφανειακά επιχειρήματα των συνομιλητών του. Αφήνω να κριθούν από τον αναγνώστη !

Σήμερα, μετά από 7 χρόνια σκληρής δοκιμασίας των Ελλήνων, πλήρους ξεπουλήματος κάθε περιουσιακού στοιχείου της χώρας, από ελληνόφωνες κυβερνήσεις και ιδιαίτερα της τελευταίας, που στο όνομα της "αριστεράς" πρόδωσε το λαό που την εμπιστεύθηκε, οι προτάσεις του ΕΠΑΜ και του ιδρυτού του, παραμένουν αναλλοίωτες και οι μόνες που αποτελούν ολοκληρωμένη και ουσιαστική εναλλακτική πρόταση, έναντι της καταστροφής που έχουν φέρει οι μνημονιακές κυβερνήσεις.

Είναι στο χέρι των Ελλήνων να γνωρίσουν, να εμπιστευθούν και να αναδείξουν  στην Πατρίδα μας  μια νέα Πατριωτική, Δημοκρατική Εξουσία!

Ελληνίδες, Έλληνες.  Πάρτε την Ελλάδα στα χέρια σας! Σας ανήκει!


http://dimtris-kypriotis.blogspot.gr/2016/09/2011.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!