Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Το νου σας αδέλφια!!

 

 Του Γιώργου Αποστολίδη*

Ακόμα και ο πλέον κακόπιστος επικριτής του Ε.ΠΑ.Μ αναγνωρίζει ότι από την ίδρυση του, κρατάει πιστά τα προτάγματα του.

Το Ε.ΠΑ.Μ έχει επιβεβαιωθεί στο ακέραιο, για την παρανομία του χρέους, για την εχθρική - πολεμική στάση της ΕΕ και ΔΝΤ, για την προδοτική στάση των ντόπιων πολιτικών συνεργατών των ξένων προς τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού με σκοπό το οικονομικό τους κέρδος και φυσικά για το ύπουλο και πρόστυχο εργαλείο που λέγετε euro.

Αυτές οι επιβεβαιωμένες και επικαιροποιημένες θέσεις του Μετώπου είναι πια κατανοητές τουλάχιστον από την πλειοψηφία του Ελληνικού λάου που στενάζει.

Σήμερα λοιπόν μετά από 6 ολόκληρα χρόνια εξαθλίωσης και σε κατάσταση πολιορκίας η μονταζιέρα του εχθρού της λευτεριάς μας, άρχισε ξανά να λειτουργεί.

Αυτή η μονταζιέρα λοιπόν, μας κατακλύζει ηλεκτρονικά ή έντυπα και μας παροτρύνει να μη συμμετέχουμε πουθενά οργανωμένα. Διαλαλεί παντού την ΑΠΟΧΗ μήπως και ξαναπάθουν οι προδότες αυτό που έπαθαν στο ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.

Το νου σας αδέλφια.!!!!
 
* Η αναγγελία του Ελληνικού λαού προς όλους ότι το χρέος της χώρας μας είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ. 
* Η αποχώρηση μας της Ελλάδος από την ΕΕ. 
* Η καθιέρωση Εθνικού νομίσματος. 
* Η τιμωρία όλων των ενόχων και η κατάσχεση ολοκλήρου του παράνομου πλουτισμού τους. 
* Η αποκατάσταση της Δημοκρατίας μέσω συντακτικής εθνοσυνέλευσης.
& * Η διεκδίκηση όλων των αποζημιώσεων, 
είναι ο μοναδικός δρόμος προς τη ελευθερία ενός ολόκληρου λαού. 

Οργανώσου τώρα στο Ε.ΠΑ.Μ. Γίνε και εσύ μέρος της λύσης...
Άνοιξε το δρόμο που σου αξίζει... 
Δίωξε το φόβο σου, δεν είσαι μόνος ...

*Ο Γιώργος Αποστολίδης είναι μέλος του ΕΠΑΜ Παλλήνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!