Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Αυτό είναι το ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ με τον ΛΑΟ !!!

...και για όσους βαριούνται (κακώς!) να διαβάζουν, η Νομική Δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. σε βίντεο!
Το Ε.ΠΑ.Μ. προκαταβολικά δεσμεύεται με ομολογία ποινικής ενοχής και ποινική ρήτρα τη δήμευση του συνόλου των περιουσιακών στοιχείων των μελών της ηγεσίας του και της κοινοβουλευτικής του ομάδας, αν τυχόν αθετήσει τις δεσμεύσεις του προς τον Ελληνικό λαό. 

Πρόκειται για μια ομολογία που έχει νομική ισχύ και μπορεί ο καθένας να αξιοποιήσει εναντίον του Ε.ΠΑ.Μ. εάν αυτό προδώσει, αν γίνει σαν τον Τσίπρα.

Ποτέ κανένα άλλο πολιτικό σχήμα στην ιστορία αυτής της χώρας δεν τόλμησε να δεσμευθεί απέναντι στον Ελληνικό λαό μ' αυτόν τον τρόπο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!